Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż dostanie od rodziców darowizne, czy te pieniądze są wspólne?

Polecane posty

Gość gość
Teraz niektóre baby sa straszne! I mówię to jako kobieta. Najlepiej zabrać facetowi wszystko, ale jak ona dostanie kasę to by zabiła a nie sie podzieliła. Weźcie się do roboty to tez się majątku dorobicie. Ale po co...lepiej czekać az samo wpadnie.

Gość gość
Twoj maz moze sobie tymi pieniedzmi tylek podetrzec, banknot po banknocie a tobie nic do tego, autorko :P

Gość gość
Ale jesteście chamskie hejterki! Wiem, że w nic tych pieniędzy nie zainwestuje. Dosłownie w nic, co podwyższyłoby komfort życia jego rodziny. To dusigrosz i sknera na wszelkie inicjatywy, w które musiałby włożyć choćby złotówke z miną zbitego psa odpowiada pytaniem "ale po co?" lub jak np. chciałam posłać synka na dodatkowy basen "ja nie chodziłem i jakoś żyje". Także jestem pewna, że włoży na jakąś lokate i tak będzie się ta kasa kisić niezainwestowana.

Gość gość
Ty bys raz dwa p**********ila ta kase

Gość gość
No, raczej by nie przewaliła. Pragnie za nią podnieść komfort życia dokonując niezbędnych remontów i przebudowy mieszkania na bardziej funkcjonalne.

Gość gość
Skoro Ci mąż nie odpowiada jako facet to po co z nim jesteś? Skoro to taki dusigrosz i skanera? No nie rozumiem tego. Może chce zostawić kasę na emeryturę lub dla syna? Od razu zakładasz że włoży na lokatę? Pogadaj z nim. Jaką to będzie suma? Może stanowilaby np wkład na zakup kawalerki? Reszta na kredyt. Mieszkanie na wynajem i wynajmem spłaca się kredyt i już byłoby mieszkanie dla syna. Wystarczy pogadać. To nie takie trudne ;)

Gość gość
co z was za małżeństwo? skoro uwazasz ze mąż by zgarnął tylko dla siebie? a może to coś z tobą nie tak? jesteś pazerna i lubisz rozwalać pieniądze na pierdoły i dlatego masz takie obawy...