Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka i nerwy

Polecane posty

Gość gość

Mam dość umyłem jej gary awantura przychodzi podjudza żebym sie zdenerwował a potem robi z siebie ofiarę. Ma złamaną rękę chce ja wyręczyć w sprzątaniu w gotowaniu - drze sie ze sobie poradzi dopiero jak widzi ze sobie z czymś nie poradzi to mnie woła . Paranoja.. Do mnie co chwila chodzi mam szkolenie za tydzien a oba robi wszystko abym wszystko nie nie uczył np. Włączy głośno muzykę, albo chodzi co 5 minut abym cos zrobił a ja jej mowie ze zrobię potem

Gość gość
Ustal z nia swoje godziny bezwzglednego spokoju i koniec, powies nawet na drzwiach kartke jak w hotelu.

Gość gość
Wspólne dbanie o dom, sprzątanie , mycie garów należy do obowiązków WSZYSTKICH domowników, a nie tylko kobiety. Wbij sobie to do głowy :o

Gość gość
Pomagam jej .. Zawsze... Ale tez niech nie prowokuje awantur i nie robi z siebie poszkodowaną we wszystkim bo sie to robi już nienormalne

Gość gość
Jak ona prowokuje kłótnie to jest dobrze? jak mam nerwice przez nią to jest dobrze? W piecu palę, sprzątam, pomagam w każdej czynności, ona może krzyknąć na mnie ,, ja już nie mogę w żaden sposób wyrazić swojego niezadowolenia bo już zostałem nazwany "chorym psychicznie".