Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiątka z wakacji w postaci filmu!

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim! Często jeżdżę w przeróżne podróże mniejsze czy większe i mam z nich mnóstwo zdjęć i filmów. Chciałabym je posegregować w jakiś fajny sposób. Kiedyś słyszałam o firmach, które zajmują się tworzeniem filmików z wakacji. Czy ktoś coś może polecić? :)

Gość gość
Spadaj spamerze reklamiarzu

Gość gość
Autor zaraz sam sobie odpowie wklejając link

Gość gość
Czemu od razu na kogoś naskakujecie, że to spam? Może ktoś faktycznie czegoś szuka i znajdzie się osoba, która mu pomoże. Chyba taki jest cel różnych for internetowych? Wymiana zdań i opinii.

Gość gość
A owszem znam. Jest od dłuższego czasu taka firma, której podsyłasz filmiki, a oni montują Ci to wszystko w jedną całość. Movie Yourself się nazywa :)

Gość gość
Zgadzam się, też kiedyś miałam okazję korzystać z usług Movie Yourself. Film z Barcelony nagrali mi przecudowony! Polecam skorzystać, chociaż raz i się przekonać że warto :)

Gość gość
Movie Yourself zapewni Ci pamiątkę z wakacji na zawsze. Sama często im coś podsyłam do zmontowania po wakacjach, robią naprawdę ekstra filmiki!

Gość gość
Ja też potwierdzam, robią ekstra filmy :) Pamiątka na zawsze ;)

Gość gość
Przyjrzałam się ich filmom i faktycznie są świetne, chyba sama skorzystam z ich usług jak wróce z wakacji :)

Gość gość
Dzieki Waszym radom, skorzystałam ostatnio z ich usług. Wykonali mi rewelacyjny teledysk! Sama byłam w szoku, że da się zmontować takie cudeńko z moich urywków!

Gość gość
Świetne te filmy z Movie Yourself!

Gość gość
mi też montowali filmiki w movie yourself i są super, mi by to zajęło strasznie dużo czasu wiec wolałam to zlecić profesjonalistom.

Gość gość
Ja zawsze jak mam jakieś filmy do obrobienia to zlecam to movieyourself, efekty ich pracy są wspaniałe

Gość MArcinooo

Zajebista sprawa. Najlepiej zmontują Ci w Movie Yourself ! Super robota i cena też fajna!

Gość Greg

Zdecydowanie movie yourself. profeska

Gość Wiktoria

Ja bylam na wakacjach zycia na bali na pocatku roku i potem pojawilo sie pytanie jak to uwiecznic no bo nikt nie oglada potem miliona zdj i filmow...wiec poszly materialy do moie yourself i teraz caly wyjazd w kilku minutach ❤️

Gość Anne

to najlepsza pamiatka jaka mozna zabrac z wakaji! zdjecia i filmy a potem oddac najlepiej to zmontowania (ja dawalam do movie yourself) i masz piekny kilkuminutowy, ciekawy film z calej podrozy!

Gość Lidka

Już drugi rok z rzedu dawalam swoje zdjecia i filmy do montazu do movie yourself, nie szkoda mi ani zlotowki bo pamiatka pierwszorzedna!