Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AaabbbAaa

W związku ... problemy z tesciowa

Polecane posty

Gość AaabbbAaa

Witam mam 30 lat, jestem z partnerem od 7 lat razem. Mieszkamy razem 6. Mamy półtorarocznego syna. Ale od jakiegoś czasu przestało się układać między nami. Mam wrażenie ze on całkowicie się zmienił. W czasie ciąży zaczęła pomieszkiwać u nas jego mama. Natomiasnpo porodzie Wogole przeniosła się. Najchętniej nigdzie by nie wychodziła. A juznw szczególności jak synuś jest w domu. Jak jego nie ma to wraca wtedy co on. Przeszkadza minto ponieważ ma ona swoje mieszkanie które stoi puste. Rozmawiałam o tym zaparte ten ale on nie widzi problemu. Wręcz przeciwnie ma pretensje ze jego mama mi nienpasuje. Przez to wszystko legło u gruzach życie sexualne bo nie ma jak bo mama u domu w jednym pokoju a w drugim śpi dziecko. A do tego dochodzi jeszcze od jakiegoś czasu brak szacunku. On Wogole nie bierze pod uwagę moich potrzeb. To co on chce jest ważne to co ja można olać. Wspólnie spędzony czas - przecież ja przesadzam. A on całymi wieczorami siedzi z mama zamknięty w drugim pokoju i sobie gadają godzinami. A ja sama przed tv. Jak mówię o romantycznym wieczorze to zgodzi się po czyn robi to samo. On nawet jak jedziemy na zakupy chciałby ja brać ze sobą. A jak już nie jedzie to wiszą cały czas na telefonie. Ja już nie wiem co mam robić. Mam mentlik w głowie. Najbardziej szkoda mi syna bo on jest bardzo za nim i napewno bardzo przeżyłby rozstanie. Ale powoli zaczynam to vrac pod uwagę. Doradźcie

Gość gość
A to nie mozna wprost porozmawiac z matka partnera? Czego sie boisz? Ma mama wlasne mieszkanie, to zazadalabym wprowadzki od was. A partnerowi, jak zle to niech idzie z matka. To co opisujesz jest chore i zrob porzadek z tym. Masz chyba jezyk, umiesz mowic i jasno stan do rozgrywki. Po co wychowali cie rodzice? Jestes dorosla, jestes matka.To do cholery bron swego gniazda. Pozwolilas wejsc sobie na glowe i efekty oplakane. Do roboty dziewczyno. Elena

Gość gość
Po pierwsze to nie jest twoja teściowa - konkubiny mają teściowych. Nie masz pracy, nie masz pieniędzy, nie masz mieszkania - masz prawa o niczym decydować.

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć ze nie mam pieniędzy, pracy czy mieszkania. Mamy swoje mieszkanie. Pieniądze mam tez swoje bo pracuje w domu.

Gość gość
. A on całymi wieczorami siedzi z mama zamknięty w drugim pokoju i sobie gadają godzinami. A ja sama przed tv. & A dziecko gdzie? Bo tylko 2 pokoje macie. & A babę spytaj, czy jej też się na głowę matka męża/partnera zwaliła i czy mieszkała z nią latami w jednym pokoju kiedy miała małe dziecko i czy jej się to podobało? I jak wtedy seks uprawiała? & Ale tak naprawdę to masz problem z facetem.

Gość gość
Macie "swoje" mieszkanie? A kto jest wpisany jako właściciel w akcie notarialnym?

Gość gość
Jesteśmy obydwoje właścicielami. Po połowie.

Gość gość
W pokoju z małym. Tylko sama w sensie maly śpi a ja siedzę przed tv i nawet nie ma do kogo się odezwać.

Gość gość
Twój facet to synuś mamusi. On matkę traktuje jak partnerkę. A ty kom jesteś? Jego babcią czy co? Ogranicz ich kontakty stanowczo! Ty jesteś Panią domu Ty decydujesz z partnerem nie ona. Nie jest ci potrzebny zastępca sama masz rozum, a ona zachowuje się jak żona. On konsultuje z nia każda decyzję jak z žoną a Ty to dodatek.

Gość gość
ja bym tego nie tolerowała albo wóz albo przewóz

Gość gość
Już widzę jak z konkubentem kupiłaś na pół mieszkanie!

Gość gość
Idź donnotariusza i zapytaj jak kupuje się mieszkanie bez ślubu. Skoro mielismybpo połowie pieniędzy bonpracowalismy za granica to zaznacza się w akcie jaka cześć ma każde z nas. A co to Wogole cię obchodzi i co ma do rzeczy

Gość gość
O! Widzę że tu to potrafisz pyskować! To czemu w niby swoim domu gębę trzymasz na kłódkę i dajesz się szmacić??? Żeby misio nie odszedł?

Gość gość
Tesciowa mega bezczelna a twoj facet ciepla klucha. Jw woz albo przewoz Zwiazek to nie TROJKAT

Gość gość
gość dziś Już widzę jak z konkubentem kupiłaś na pół mieszkanie! Z choinki spadlas?

Gość gość
Pogdaj ze swoim facetem i wyekspediujcie wkurzajaca tesciowa, ktora wtrynia sie w wasze zycie. Szybkie ciecie i po sprawie!

Gość gość
"Masz to na co zasłużyłaś sobie,będąc cały czas konkubiną i materacem." Co za średniowiecze- ludzie nie muszą mieć koniecznie na papierze, że są razem. "Już widzę jak z konkubentem kupiłaś na pół mieszkanie!" A niby dlaczego nie- jakąś ograniczoną osoba to pisze. Do autorki - ja bym się chyba wprost spytała " to kiedy mamusia (nie wiem jak się zwracasz do matki męża) wraca do siebie? A poza tym to musisz poważnie porozmawiać z mężem- najwyższy czas przeciąć pępowine.