Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badz świadomy

Damian Żukiewicz to oszust,naciągacz etc bądź świadomy

Polecane posty

Gość badz świadomy

po drugie :https://www.youtube.com/watch?v=xoT6GqCap7o przy corce ciagle klniesz, Twoja pseudo żona jedyne co umie powiedziec to 5000 zł wiesz co zrobie wszystko zeby Cie zniszczyc w mediach , badz gotowy

Gość gość
Że go jeszcze nie zamknęli? Dlaczego? I gdzie są media? Przecież oni kradną pieniądze i je przepuszczają razem z żonką. Teraz siedzą w Qatarze. Prokuratura we Wrocławiu sprawdza firmę Futurenet. W tym roku UOKiK informował KNF, że podmiot ten może stanowić piramidę finansową i złożył zawiadomienie w sprawie możliwości popełnienia przestępstwa (sprawę prowadzi Prokuratura Okręgowa we Wrocławiu).

Gość Partia Oszustów
nie mam nic wspólnego z Danianem Ż ale mam nadzieje że wam wytoczy proces bo dopóki nie ma prawomocnych wyroków itp udowodnionej winy . to takie opluwanie publiczne jest pomówieniem i poza tym jakoś nie znalazłem na Internecie osób bezpośrednio pokrzywdzonych przez Damiana - a opluwają go Ci co nie potrafią nić w życiu osiągnąć poza marudzeniem i wyciąganiem łapy do państwa o zasiłek

Gość gość
Praca online 5000zł co 7 dni wygodnie przed komputerem dla każdego Metoda bardzo prosta, dla ludzi ambitnych chcących coś osiągnąć w życiu! Zobacz film wprowadzający do biznesu i zapisz się na stronie http://nfinanse.pl/zarabianie otrzymasz gotowe narzędzia do zarabiania jeszcze dzisiaj! Takze mozesz już od teraz zarabiać, uwaga liczba miejsc ograniczona ze względu na wysokie zainteresowanie spiesz sie