Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba fotoradar mi zdj. Zrobil.

Polecane posty

Gość gość

Siema jestem swiezko po prawku, dzis jechalem autem Ojca ktore jest na niego zajerestrowany wszystko na niego kazdy papierek. Ale to ja dzis prowadzilem. A wiec mandat przyjdzie do niego? I to on poniesie kare? Nie jestem pewny czy na 100% zrobil to zdj. ...ale lepiej sie zapytam, jezeli na niego to pol biedy, jezeli na mnie to prawko mi zabiorą

Gość gość
Mandat przyjdzie na właściciela samochodu. Będzie tam do wyboru: przyznanie się do winy i przyjęcie mandatu, wskazanie kto prowadził, nie wskazanie kto prowadził i zapłata 500zł bez względu na przekroczenie prędkości bez punktów i odmowa przyjecia mandatu i skierowanie sprawy do sądu.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedź, pieniążki oddam oczywiscie rodzicom. Ale moglby Pan jeszcze opisać jak wyglada mniej wiecej blysk flesza? Bo nic zero doslowni nic nie blysnelo przed oczami. Jedynie znajomy ktory siedzial obok stwierdzil ze chyba blysnelo...ale z tg co mi wiadomo blysk jest konkretny i naprawde da ske go zauwazyć, do tego to bylo noca w godzinie 00:00 zadnego blysku nie widzialem. I ja po prostu czulemmm, ze jade nawet mniej niz 50km. Jak wyglada blysk z punktu widzenia bardziej doawiadczonych kierowcow ktorzy mieli z tym doczynienia? Opisze cos ktos?

Gość gość
Z punktu widzenia wygląda tak; Bing!!

Gość gość
Okejj