Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudkaa30

Brak orgazmu

Polecane posty

Cześć. Mam od 4 lat jestem w związku i od tego czasu też zaczęłam uprawiać sex. Jest tylko jeden problem nigdy podczas tych czterech lat nie dostałam orgazmu. Nie wiem dla czego tak jest. Lubię sex i mam bogate życie erotyczne. Potrafię się rozluźnić i skupić się tylko na tym lecz nigdy nie poznałam jak to jest mieć orgazm. Co powinnam z tym zrobić? Może skonsultować się z jakimś specjalistą? Choć to jest dla mnie dość wstydliwy temat.. pomocy ktoś może wie czemu tak się dzieje że nie mogę dojść do takiego stanu?

Gość gość
za szeroka jestes

Gość gość
spróbuj z kilkoma :-)

Gość gość
Specjalista nie pomoże, nie ma skutecznych metod powiększania penisa, zmień partnera

Gość gość
kretynie wiesz o tym że palcami można kobietę do orgazmu doprowadzić , a ty jakieś wyskakujesz powiększenie palec środkowy z 9 cm drugi obok 8 to jak wejdą dwa to nimi jesteś wstanie doprowadzić kobietę do orgazmu jak autorka mówi słuszne możesz mieć obawy że ty nie jesteś wstanie go mieć i tyle

Gość Reksio43
Spróbuj nie skupiac się na tym i nie stresowac, dajcie sobie trochę więcej czasu na seks i staraj się nie myślec wogóle o łechtaczce i tamtej okolicy, skoncentruj się na partnerze i skup się na jego doznaniach i z tego spròbuj czerpac satysfakcję. Za pierwszym razem może oczywiscie nie pomóc, ale jest przynajmniej jakaś szansa. Faceci problemy z potencja tez w pewnym stopniu mają z tego powodu, że za bardzo im zależy, żeby "nie nawalic" i stres niestety powoduje , że nawalają