Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham sie z dziewczyną 5 godzin

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 41 i kocham się z dziewczyną godzin z niewielkimi przerwami....ona potrafi mieć przez ten czas kilkanaście orgazmów....czy ze mną wszystko wporządku..?;-)

Gość gość
musisz się leczyć,jak wszyscy tutaj,sernikiem i czosnkiem

Gość gość
To kurcze współczuję dziewczynie, ja po 2h mam serdecznie dość problemy z dojściem masz jak rozumiem z uwagi na podeszły wiek i częste konia walenie?

Gość gość
To Napisz koniecznie do mnie *****czu ;) sarenka_hot@onet.pl ps. jestem z Jaworzna:*

Gość gość
Ja tak mogę co noc.....:-)

Gość Madzik__18
lubię starszych, tylko mam 18 latek ;) zainteresowany?

Gość Izabell____24
Ja jakbm miała takiego buchaja to bym go z lozka nie wypuszczala!! Mój to co raz najwyzej na tydzień i to max 5 min :( szkoda ze nie trafiłam na ciebie grr..

Gość gość
Autorze, po 2 albo 3 godzinach chyba zaczynasz się nudzić? Robisz się senny, mięśnie kopulacyjne ci drętwieją? Może grasz w pasjansa, albo wysyłasz SMS-y? A może odmawiasz wszystkie tajemnice różańca?

Gość gość
Mam taką partnerkę z którą nie da się nudzić i jest mega seksowna... :-)

Gość Annettqa
Jesteś ze Śląska moze,?My lubimy trójkącik z moja koleżanka,kwestia tylko czy zerznąłbyś nas dwie hihi :) jak 5 godzin to wychodzi po 2,5 na jedna!! Tyle to mi żaden facet nie zapewnił nigdy, musisz mieć dużo przyjaciolek, a q**sek pierwszaklasa. DUZY ? Mniam. Anetka

Gość Krnąbrna Kotka
Mam 28 wiosenek, więc już nie młoda... ale ćwiczę na siłowni, mam bardzo zgrabne ciało i spore powodzenie. Tylko cóż tego jeśli dochodzę z facetami najwięcej dwa razy. Seks trwa max pół godzinki. Jeśli masz takie wyniki, to jesteś prawdziwym darem dla kobiety i jestem gotowa Cię nawet zasponsorować. Tylko szkoda, że nie napisałeś żadnych namiarów na siebie samcze. Ps. Lubię umięśnionych, brzuszka piwnego nie posiadasz, mam nadzieję?

Gość gość
@Krnąbrna Kotka, o kuna patrzta ją! :D Antykowi się na stare lata seksów zachciało :D🖐️

Gość Agencja PleasureKingdom
Szanowny Panie, reprezentuję agencję PleasureKingdom. Czy byłby Pan zainteresowany profesjonalnym angażem w filmach dla dorosłych? Oferujmy bardzo wysokie zarobki, poznawanie nowych ludzi, pracę na całym świecie: Hiszpania - Ibiza, Wielka Brytania - Londyn, USA - Miami oraz Detroit. Potrzebujemy oczywiście Pańskie zdjęcie, wymiary - wszystkie :) Czy dysponuje Pan umięśnioną sylwetką? Pozdrawiam, Jacek Gierszok (PleasureKingdom)

Gość gość
Autorze . Jeżeli masz dziewczynę mając 41 lat to jesteś nieudacznikiem życiowym bo w tym wieku powinieneś mieć żonę i dzieci. Widocznie znalazła się "piękna inaczej " do której pasujesz.

Gość gość
Żonę już miałem.....a dzicko też mam :-)

Gość belmondo744
Szacun jak na średni wiek to ****asz jak byczek fernando. Ja mam 32 to moze zle nie p********,bo 2godzinki, no ale za 5 szacuneczek hehe