Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dać sobie przerwę?

Polecane posty

Gość gość

Mam niemały problem, na polu miłosnym, otóż nie potrafię przestać myśleć o tym by zapoznać się z jakąś kobietą i żeby wyszło. brzmi to desperacko i jest desperacko , poumawiałem się z 5 kobietami na badoo, napisałem też koleżance którą znam czy wpadnie na kawę, nie wiem co ja robię, bo się gubię już, sam nie umiem siebie opanować, Myślę o rocznej przerwie , tamtej cały rok były niepowodzenia w randkach, teraz znowu się zaczynam jak tak dalej pójdzie to prędzej czy później zwariuje. Wmawiam sobie że samotność zmusza mnie do szukania dziewczyny, w dość desperacki sposób. Ale inaczej nie umiem. No i myślę poważnie nad przerwą, bo one widzą że to jest desperackie. Czasem przy takiej ilości muszę odmawiać, bo nie chcę kłamać że umówiłem się z inną, a tej innej nie chcę okłamywać że umówiłem się znowu z inną, i z tą inną tez muszę zakończyć. Koło się toczy , a ja już nie wytrzymuje z sobą samym. Nawet moja mama zauważyła że jestem jakiś pobudzony i nerwowy i nie śpię po nocach.

Gość gość
Jak jesteś na etapie pierwszych randek to nic dziwnego że umawiasz się z różnymi, co to za tajemnica

Gość gość
ALE UWAZAM ZE to mnie niszczy psychicznie

Gość gość
Po za tym manipulacje dziewczyn mnie wykańczają , niedalej jak w środę umówiłem się na spotkanie zostałem wystawiony czekałem 2h i po tym zdarzeniu odechciało mi sie dalszej znajomości. Ona była świadoma że dzisiaj jest spotkanie

Gość gość
Tzn pierwszy raz zostałem wystawiony i mnie to zabolało, po prostu, a jej wytłumaczenie że robiła długo tatuaż . Co mnie to obchodzi, nie pisała kilka dni, a potem wielce wytłumaczenie że tatuaż cholerny sobie 4h robiła, ja mam dośc już tego wszystkiego znowu mam nerwice przez te zakichane randki. Teraz znów sie nie odzywa. Niby przerosiła, ale wydaję mi się że z musu.

Gość gość
A ja co ? miałem się domyślić że ten cholerny tatuaz robi? ani wiadomości ani nic a była dostępna, szlak mnie jasny trafia, bo świeczki w oczach miała że spotkanie że to tamto, potem się nie odzywa, a gdy ja się wkurzam, to ona przeprasza wielce, bo "tatuaż długo robiłam" , a ja stałem jak debil, 2h bo myślałem że przyjdzie.

Gość gość
poradzcie mi coś bo zwariuje dzisiaj przepraszała a teraz znów nie odpisuje , co kolejna a ja naiwny... znów.. CHOLERA!

Gość gość
skoro to dla ciebie męczące to zrób przerwę, miłosc przyjdzie sama nie warto jej szukać

Gość gwoli wyjasnienia
Nie wiem czy przerwa ci cos pomoze. Pewnie bedziesz caly czas o tym rozmyslal. Wykanczasz sie bo lecisz jednoczesnie na kilku frontach. Przeciez nie jest to konieczne. Obrabiaj moze po jednej. Skoncentruj sie na jednej osobie i sprobuj ja poznac i do siebie przekonac. Jak cos z tego wyjdzie to dobrze a jak nie to wtedy mozesz zastanowic sie nad nastepna. Teraz to sie zachowujesz jakbys pracowal jednoczesnie na pieciu etapach. Kazdy by sie z czasem wykonczyl

Gość gość
Ale o to chodzi że z żadną nie wychodzi ,, z żadną w tamy roku kilkanaście dziewczyn poznawałem miesiąc po miesiącu i zawsze albo odchodziły albo oszukiwały nie przychodziły

Gość gwoli wyjasnienia
To moze dobrze byloby umowic sie z psychologiem na szczera rozmowe, czy nawet na kilka rozmow. Moze jest cos w tobie takiego z czego nie zdajesz sobie sprawy i dopiero ktos z boku po rozmowie z toba ci to pokaze. Zebys mogl nad tym popracowac. Z samego twojego pisania mam wrazenie, ze zasiedlila sie w tobie skrajna desperacja, zeby znalezc jakas dziewczyne. I moze wlasnie to czuja u ciebie od razu twoje wybranki i uciekaja bo im wszystko jest za szybko. Moze tez byc cos zupelnie innego. Uwazam, ze jesli sami nie dajemy sobie z czyms rady to jest rozsadne skorzystac z pomocy innych. Ile masz lat?

Gość gość
Zawsze mówię wprost gdy widze że dziewczyna mną manipuluje , zawsze z tego też powodu są kłótnie, i winowajcą jestem zawsze ja, chocbym nic nie zrobił, po prowokowane są kłótnie samoistnie. To nie jest tak że ta przerwa mi nic nie da, po prostu czuję się tym wykończony, jak bym się nie starał będzie źle zawsze, już kiedyś miałem tym rzucić ale mi brakowało tej popieprzonej miłosci, tej cholernej akceptacji.

Gość gwoli wyjasnienia
Dlatego wyluzuj troche. Daj sobie ze 3 miesiace przerwy, pojdz porozmawiac z psychologiem. Ja mam wrazenie, ze ty jestes przewrazliwiony na pewne zachowania kobiet. Reagujesz nerwowo i szybko i tym odstraszasz kobiety. Dziewczyny lubia chlopakow na luzie, z poczuciem humoru a nie takich co sie od poczatku czegos czepiaja. Masz chyba przykre doswiadczenia ze spotkan i stad ta twoja nerwowosc i niecierpliwosc. Ale jak tak dalej bedziesz sie zachowywal to nadal bedziesz zbieral porazki. Ile masz lat i czy byles juz w jakims dluzszym zwiazku?

Gość gość
Czego ty się spodziewasz gdy latasz na randki co miesiąc jak desperat i na siłę szukasz kobiety? To takie sztuczne i żałosne.

Gość gość
24

Gość gość
gość dziś Czego ty się spodziewasz gdy latasz na randki co miesiąc jak desperat i na siłę szukasz kobiety? To takie sztuczne i żałosne. x Wiem . Dlatego chcę z tym skończyć, może na kilka msc-y może nawet na rok, nie chcę po prostu latać szukać, tracić czas i nerwy, myśleć czy przyjdzie czy kolejna dziewczyna ma sens. Po prostu po tym wszystkim jestem napięty, znerwicowany, wydzieram się na rodzinę, w nocy nie śpię, serce mi bije, muszę pić walerianę, bo czasem mam bo mam nierówny rytm serca, i czasem mi słabo mam zawroty głowy na tle nerwowym. Nie pamiętam kiedy ostatni raz zrobiłem coś dla siebie, aby być szczęśliwym. Zawsze tylko uganiam się za dziewczynami, moje życie jest do kitu...

Gość babafemi
Jestes zaburzony i to porzadnie. Zaburzony, przewrazliwiony, nerwowy, zawziety i pewnie przez to szorstki w obyciu. I sie dziwisz, ze zadna dziewczyna nie jest zainteresowana takim typem (sorry). Zajmij sie najpierw soba i to na powaznie. Musi wrocic ci spokoj, zrownowazenie, dystans do wlasnego zycia...i dopiero wtedy poszukaj sobie towarzyszki. Nie chce cie martwic ale dluga droga przed toba. I tu nie chodzi o rok przerwy tylko o rok ciezkiej pracy nad soba. Powodzenia!

Gość gość
gwoli wyjasnienia dziś Dlatego wyluzuj troche. Daj sobie ze 3 miesiace przerwy, pojdz porozmawiac z psychologiem. Ja mam wrazenie, ze ty jestes przewrazliwiony na pewne zachowania kobiet. Reagujesz nerwowo i szybko i tym odstraszasz kobiety. Dziewczyny lubia chlopakow na luzie, z poczuciem humoru a nie takich co sie od poczatku czegos czepiaja. Masz chyba przykre doswiadczenia ze spotkan i stad ta twoja nerwowosc i niecierpliwosc. Ale jak tak dalej bedziesz sie zachowywal to nadal bedziesz zbieral porazki. Ile masz lat i czy byles juz w jakims dluzszym zwiazku? x jestem wyluzowany, tylko nie cierpię fałszerstwa wśród ludzi i to mówię wprost. Kiedyś inna sytuacja też czekałem, chodziłem w kółko, a dziewczyna po paru dobrych minutach napisała że siedzie w kawiarni a jak przyszedłem to powiedziała że myślała że sie jej przestraszyłem i miała sobie pójść. I jak tu nerwowo wytrzymać. Inna sytuacja : umówiony z dziewczyną bylem , nastał dzień kiedy mieliśmy ustalić datę spotkania , aby wpasować się w napięty jej grafik, co mi mówi że "nie możemy się spotkać bo zaczęłam się już z kimś spotykać wybacz..."

Gość gwoli wyjasnienia
"nie cierpię fałszerstwa wśród ludzi i to mówię wprost" Jak najbardziej to rozumiem ale nie trzeba od razu walic glowa o mur bo to innych jedynie smieszy. Taki jest swiat. To twoj problem, ze nie cierpisz falszerstwa, reszcie swiata jest to obojetne. A widac kobiety ktore spotykasz to wrecz odpycha do ciebie. I to jest powtarzam, twoj problem. Piszac wyluzuj, mialam na mysli, zebys wyluzowal troche w swoich reakcjach. Wiecej rzeczy kwitowal usmiechem zamiast nerwami. Zobaczysz jak szybko sie zmieni zachowanie dziewczyn.

Gość gość
Byłem 4 lata temu w związku 2-letnim gdzie byłem oszukiwany i zdradzany potajemnie a potem na końcu pijana poszła i dobiła mnie kolejny raz zdradzając ale już nie wytrzymałem , ale to była ślepa miłość. To mnie zniszczyło

Gość gość
Odczuwam to nawet w dzień mieśnie mi drżą boli mnie skroń, rzucam przedmiotami złamałem płytke jak pomyślałem sobie o tych pieprzonych randkach i że jestem sam. Miskę złamałem, tak samo jak rozbijam ciągle talerze w przypływie nerwów, walę pięścią w stół, i przy okazji wyrzucam z siebie wszelkie frustracje. Sam siebie nie nawidzę Jak zażyje waleriane albo validol to mi lepiej , a czasem to emocje musze uwolnić żeby się uspokoić.

Gość gość
Daj sobie przerwe od życia.

Gość gość
autorze jesteś debilem :O wmawiasz sobie jakieś manipulacje z ich strony, których nie ma... ty nie lubisz kobiet! weź się zacznij leczyć na nogi. bosh, co za debil...

Gość gość
typowy psychol 🖐️ oby Bóg nie pozwolił mi nigdy na takie gó•wno trafić.

Gość gość
JESTEŚ PSYCHICZNY zostaw te biedne kobiety zanim je zniszczysz psycholu Taki psychopata nie nadaje sie do żadnego związku!!!

Gość gość
oo prosze obrończyni kobiet się znalazła usprawiedliwiająca zdrady i manipulację kobiet, ' Dlatego was nie nawidzę! Potraficie zniszczyć tylko nerwy

Gość gość
Aha czyli choćby kobieta zdradzała okłamywała , zbywała i wystawiała to i tak winny będzie facet.., logika kobiet!!,,,,

Gość gość
Jestem kobieta mam tak samo. Szukam desperacko, na sile, wszedzie. Randki, kazdy napotkany facet to teoretycznie kandydat. Wykanczam sie psychicznie. Presja czasu mnie dobija. Mam 32

Gość gość
No cóż polecam tak jak ja zająć się sobą realizować się na każdym polu. Z mojej strony proponuje katolickie środowiska wspólnotowe przy działające przy parafiach dla osób pracujących. Tam są dobrzy ludzie. I na pewno można na obecną chwilę kogoś zapoznać, bez angażowania się zbytniego póki co.

Gość gość
gość dziś Jestem kobieta mam tak samo. Szukam desperacko, na sile, wszedzie. Randki, kazdy napotkany facet to teoretycznie kandydat. Wykanczam sie psychicznie. Presja czasu mnie dobija. Mam 32 X Ja Autor tematu: Dzisiaj skasowałem konto na badoo , teraz nie wiem co dalej bo jest jeszcze sytuacja ze mam ze strony znajomych obojętne stosunki i nie wiem czy jest sens.