Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie córeczek w którym dniu cyklu wspołżyłyscie i zaszlyscie w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie jak w temacie,marze o córci,mam synka ale jesli bedzie drugi to tez fajni byle bylby zdrowy. Uprawialam seks 2 dni temu, za dwa dni mam miec owulacje,al czuje dzis dziwne klucia i sluz mam ciagnacy, nie wiem czy dzis tez wspolzyc

Gość gość
Moze meza zapytaj czy dzis wspolzyc a nie na kafe.

Gość gość
Biedny twój mąż... Naprawdę wyznaczasz wam dzień na seks na podstawie dnia cyklu i owulacji? A w drugiej połowie cyklu juz seksu nie ma?

Gość gość
Oczywiscie ze nie ma. Mi tylko zalezy na tym zeby zajsc w ciaze i dostac 500+, to takie dziwne?

Gość gość
Współczuję tym facetom, którzy są traktowani jak maszynki. Dzisiaj będę współżyć, a jutro nie. A gdzie tu radość z seksu, bliskości. Tylko automatyczny seks w celu zapłodnienia. Brrrrr

Gość gość
Nikt nie robi za maszynkę, a seks jest wtedy kiedy ochota tylko w danym momencie bez antykoncepcji.

Czytałam kiedyś, ze trzeba przed owulacja (podobko plemniki zaprogramowane na chłopca są szybsze;p ale tez mniej wytrzymałe). Wniosek - na dziewczynkę wytrzymają dłużej, choć wolniej dopłyną do jajeczka :)

Gość gość
a ty lifeisgood jak robilas?

Gość gość
A u mnie było odwrotnie,trzech synów przed owolacja i córa już po owulacji,myślę że po owulacji śluz robi się gęstszy i te męskie plemniki szybciej giną a zenski może jeszcze dojsc,ale u mnie to było naprawdę w ostatniej chwili bo dwa dni po.

Gość gość
Ja swoją zrobiłam właśnie w owulacje :) Teraz super byłoby mieć synka i w takim razie nie wiem kiedy najbardziej działać :)

Mi było obojętne, jak się staraliśmy. Uprawialiśmy sex 2 dni przed owu, dzień przed owu i w sama owu :) jest chłopak. Jeśli będzie staranie o 2 dziecko to tylko 2 dni przed owu i później odpuszczę ;) nigdy nie ma pewności, ale warto spróbować :D

Gość gość
Tu autorka z tym 500 + to oczywiscie podszyw. Absolutnie nie traktuje męza za maszynkę, to nasza wspolna decyzja o dziecku i pozniej wszystko wraca do normy jesli tak chcecie wiedziec, jestesmy po 30 i nie chcemy odwlekac .Ja po prostu zapytalam a Wy juz swoje :)

Gość gość
Widać wszystkie teorie można wstawic do lamusa jak widac nie ma reguły :)

Gość gość
Na to nie ma reguly

Gość gość
Starszy syn, młodsza córka. I wiem, że żadnych różnić nie było. Spontanicznie. Jak ma być, tam będzie. I na szczęście.

Gość gość
11 dzień cyklu przy cyklach 27 dniowych.

Gość gość
To nie sa bajki , ze plemniki zenskie sa wieksze, mniej ruchlliwe, ale dluzej wytrymuja kwane rodowiko pochwy. Czy to , ze plemniki meskie sa mniejsze, bardziej ruchliwe , ale delikatniejsze.. Ten czas stosunku przed czy w owulacje ma znaczenie. Rowniez znaczenie ma dieta faceta.. bo moze sie okazac ze produkuje zwiekszona ilosc plemnikow meskich lub wyłacznie zenskie. Wiele czynnikow musi sie zgrac.. Posród moich znajomych i mojego otoczenia to dziewczynki sa przewaznie wpadkami ( z cyklu jeszcze mozna , bo niepłodne ), a chłopacy to ' robimy dzidziusia " ;) Moja córka jest taka wpadka.. :D Zrobiona pomiedzy wizytami wakacyjnymi u rodziców :P Ciut nie w czas. Synowie zas robieni bo konkretnie chcielismy miec dziecko tu i teraz :)

Gość gość
Corka 14 dc, syn 14 dc, takze nie pomoge:-)

Gość gość
W 13 dniu cyklu. Ale nie robiliśmy tego dla rozrodu, po prostu uprawialismy seks, a ja miałam olbrzymi orgazm. Dla ciekawostki jak poczelismy syna nie miałam orgazmu. :D

Gość gość
W owulacje i dzień po. (monitoring cyklu)

Gość gość
No i dziewczynka :-)

Gość gość
A ja nie wiem hehe. Pierwsza mam corke a drugiego syna.

Gość gość
Ja się nie starałam, myślałam że mam niepłodne a później na prenatalnych okazało sie, że trafiliśmy w sam środek owulacji, 14dc niby i jest chłopak

Gość gość
My w owulacje i chłopczyk + dziewczynka :) moje słodkie bliźniaki więc chyba nie ma reguły

Gość gość
Mam dwie corki. W obydwu przypadkach sprawdzil sie seks tuz przed okresem.

Gość gość
Mam corke ale ja nie wyznaczalam dni na seks. Chcielismy dziecko to byl seks bez zabezpieczen i tyle

Gość gość
W wielki post!