Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to kłamcy i lecą TYLKO na WYGLĄD

Polecane posty

Gość gość

Nie raz na Kafeterii pojawiały się tematy o treści "Kobiety lecą tylko na wygląd, a mężczyźni na charakter" i sto postów gdzie powtarzali jedno i to samo. A to jedne wielkie kłamstwo. Nie raz słychałam od ludzi, że jestem miłą, dobrą osobą, grzeczną i uprzejmą, wiele komplementów odnoście mojego charakteru. Jednakże jestem bardzo brzydka i żaden mężczyzna nie był mną nigdy zainteresowany. Zdarzyło się, że parę razy usłyszałam od mężczyzny "jesteś brzydka", tak prosto w twarz. Więc gdzie te zapewnienia mężczyzn? Po co faceci toczą jakieś wojny z kobietami na forach i zakłamują, że dla nich charakter ma większe znaczenie skoro tylko wygląd dla nich się liczy!? :( Po co tak mężczyźni kłamią? Po co wypisywać 100 razy te same kłamstwa skoro robią zupełnie co innego niż mówią?

Gość gość
Seksmistrzostwo nawet nie pomaga?

Gość gość
Urok kobiety i kobiecość nie płynie wyłącznie z powierzchowności, ale i postawy, charakteru. Najwyraźniej nie tylko w wyglądzie masz braki... popracuj nad sobą i tyle, zamiast marudzić.

Gość gość
Te teksty o tym jak to, rzekomo złe kobiety lecą tylko na wygląd i rzekomo dobrzy mężczyźni głównie na charakter a tylko troszkę na wygląd pisze głównie jeden osobnik, mizogin, założyciel skasowanego tematu z forum o/2 "Wszy/stkie kobiety kochają tylko za wygląd, władzę i pieniądze". Ten to/pik był ciągnięty przez kilka lat głównie przez niejakiego Wi/d//mo Geniusza (to on zakłada tu mnóstwo wymienionych przez Ciebie tematów, bo ma taką "misję" do spełnienia) i Ja//nko Ryz/ykanta, którzy obaj jeden przez drugiego wręcz podjudzali innych do nienawiści względem kobiet.

Po prostu nie miałaś szczęścia trafić na tzw drugą połówkę. Gdzieś ona jest... Twój idealny partner gdzieś żyje. Każdy ma taką drugą połówkę gdzieś, niestety, nie zawsze one się odnajdują. Świeta jest wielki...

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś Po prostu nie miałaś szczęścia trafić na tzw drugą połówkę. Gdzieś ona jest... Twój idealny partner gdzieś żyje. Każdy ma taką drugą połówkę gdzieś, niestety, nie zawsze one się odnajdują. Świeta jest wielki..." - nie obraź się, ale moim zdaniem to stek wierutnych bzdur. A autorka ma sporo racji. Mnie też nie chcą pomimo dość ładnej buzi bo z kolei mam nadwagę, którą ciężko mi zrzucić, no i proporcje ciała nie bardzo. Mam dwóch adoratorów, którzy bardzo cisną mnie na seks, obu im niezbyt wychodzi w życiu delikatnie mówiąc i są przezroczyści dla kobiet.

Gość gość
Jak kobiecie brakuje charakteru i nie potrafi wzbudzić pożądania w facetach, to zwala to na swój wygląd, proste. Byleby nie musieć szlifować swojej postawy, wszystko na łatwiznę. Bierzcie się za siebie.

Po primo wygląd, w pewnym sensie, stanowi odzwierciedlenie wnętrza, bo np "oczy są odzwierciedleniem duszy"... Secundo, byc z kimś, kogo się uważa za brzydkiego, to jak jeść na śniadanie, obiad, kolację reczy, których się nie znosi. Zdrowy psychicznie człowiek potrzebuje przyjemnych bodźców, żeby normalnie funkcjonować. Ktoś kiedyś powiedział, że ładna może i ucho męczy, ale przynajmniej oko cieszy...

Gość gość
gość dziś To ty tak sobie sam dopowiadasz, a prawda jest taka, ze mezczyzni po prostu klamia i zaklamuja rzeczywistosc. Mowia jedno a robia drugie. Faceci sa sprzeczni i zawsze ale to zawsze nawet jak powie im sie A to mowia aha to tak to pewnie B, jakbyscie mieli powazne problemy ze zrozumieniem. Nie wiem co macie na celu wszystko przekrecajac co powie, napisze kobieta, moze sami sie taka postawa wybielacie? pewnie trafilam w sedno. W moim chrakterze nie ma zadnych brakow, ludzie mnie lubia, mowia co im sie we mnie podoba, braki to ja mam w wygladzie i ludzie tez mi to mowia, doslownie ze jestem brzydka.

Gość gość
Faceci powinni popracowac nad soba i przestac klamac. Leca tylko na wyglad a mowia co innego. Ich zachowanie zaprzecza ich slowom i czynom, sa sprzeczni i zaklamani.

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś Nie szukam idealnego partnera tylko takiego, ktory zaakceptuje moja brzydote. Skoro faceci mowia, ze liczy sie dla nich charakter to czemu nie zabijaja sie za mna za charakter skoro jestem dobra, uczciwa i porzadna osoba i ludzie mnie lubia i mowia ze jestem dobrym czlowiekiem? czemu faceci leca tylko na wyglad i wybieraja tylko za wyglad skoro mowia ze liczy sie dla nich charakter? Klamcy!

18:27 - To poszukaj wśród tych "dobrych" i paskudnych z wyglądu. Byłoby uczciwiei po bożemu...

Gość gość
Nie trzeba być super piękną, żeby znaleźć faceta. Ale już będąc super brzydką ma się problem, wiem coś o tym. Droga Autorko, przeanalizuj dokładnie, co możesz polepszyć w swoim wyglądzie i po kolei naprawiaj. Jeśli masz małe, wąskie usta, to można je stosunkowo niedrogo powiększyć. Brzydki nos to już mega wydatek, ale to centralna część twarzy, jeśli mocno szpeci, to moim zdaniem warto nawet wziąć kredyt na to, tak samo na zęby. Osoby, które nie są brzydkie stwierdzą, że to próżność i głupota, ale one nie znają życia od tej strony. Nie wiedzą, jak to jest codziennie kulic się na ulicy wiedząc, co myślą przechodnie, ciężko pójść w nowe miejsca, do nowej pracy, na imprezę. Moim zdaniem warto, życie ma się jedno.

Gość gość
To kobiety zawsze kłamią mówią, że patrzą na charakter, a lecą tylko na wygląd. Ile to razy byłem przekreślony tylko za to, że nie wyglądałem ciacho mimo, że byłem bardzo fajny z charakteru. Nigdy nie wierzcie w te bajki, że liczy się dla kobiety charakter, bo możecie się na tym ostro przejechać :(

Gość gość
A dlaczego kobiety tak kłamią i lecą tylko na wygląd wytłumacz mi? Brzydka kobieta zawsze znajdzie faceta, a brzydki facet może sobie pomarzyć tak samo przeciętny.

Gość gość
Kobiety są z natury wzrokowcami i chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem, a mężczyźni słuchaczami, bo lubią słuchać kobiety co mają do powiedzenia.

Gość gość
19.47 faceci tak samo. Tez liczy się dla nich charakter ale w pierwszej kolejnośc***atrzą na wyglad, wiec jeśli kobieta im się Nie spodoba to Nie ma jak zainteresować faceta swoja osobowością bo on nawet nie zagada, nie będzie chciał jej poznać. No chyba ze znaja sie i tak ze szkoly, pracy i zaczynali od zwykłego kolezenstwa, wtedy cos moze byc między nimi...Tak to działa i to u obu płci.

Gość gość
ja lecę na rude kobitki

Gość gość
Zauważyłem jeszcze, że kobiety znacznie bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni. Dzisiaj żeby być w związku trzeba wydać kupę kasy w wygląd min 250tys zł to tyczy mężczyzn którzy są przeciętni ratunku nie ma dla brzydali.

Gość gość
gość dziś No skoro tak uważasz, to tak właśnie miała będziesz. Wolny wybór ;)

Gość gość
Nic nie poprawie w swoim wygladzie, makijaz czy fryzura nie polepszy mojej brzydkiej twarzy czy aseksualnej sylwetki. Faceci w tym temacie maja latwiej, bo wystarczy ze zadbaja o siebie i beda mili i kochajacy a maja kobiete na bank, a brzydka kobieta zostaje sama do konca zycia. Zaden facet nie bedzie chcial nawet poznac jej charakteru jak jest brzydka. Kobiety maja przerabane w tym temacie. Faceci leca tylko na wyglad inigdy sie to nie zmieni. Kobiety juz predzej zainteresuja sie fajnym facetem niekoniecznie urodziwym.

Gość gość
Kobiety lecą na wygląd a wy lecicie na szpare bez względu na wygląd. Nie wiem czy to takie złe wnioski dla kobiet. To raczej ukazuje waszą desperacje i brak szacunku do samych siebie bo jak inaczej można nazwać bzykanie panienek które tak naprawdę są nieatrakcyjne dla was samych? Idź powklejaj to gunwo jeszcze ze 100 raz.

Gość gość
ja niby jestem ładna (ciągle mi to powtarzał) ale nie zaufałam i nie poszłam z nim do łózka (bo pił za duzo, palił i był chamski) a poszedł do łózka z łatwą, którą uwazał za brzydką i teraz ją wychwala pod niebiosa :D takze bardziej lecą na seks i łatwość, wdzięczenie się

Gość gość
20.19 dokładnie!!!

Gość gość
gość dziś Jak kobieta nie wzbudza pożądania w facecie, to ten jej nie bzyknie nawet, gdyby była jedyną kobietą na świecie. A pożądanie wzbudza nie tylko wygląd, ale i styl bycia.

Gość gość
gość dziś Właśnie nie mają łatwiej bo zadbany wygląd nie wystarczy kobiecie. Muszą zainwestować kupę kasy w wygląd poprawić co nie co u chirurga plastyka, stylizować się, dbac o włosy, zęby najlepiej żeby miał licówki często chodzić do kosmetyczki, depilować klatę, chodzić na siłownię, brać sterydy i trzymać niski poziom tkanki tłuszczowej na poziomie 7%. A kobiecie co wystarczy być tylko szczupłą :)

Gość gość
gość dziś a poszedł do łózka z łatwą, którą uwazał za brzydką i teraz ją wychwala pod niebiosa xx Bo Cie okłamywał, żeby zaplusować, naiwniaczko :D Tamta też mu się nie podobała, a skoro Ty okazałaś się oziębła, to poszedł do tej drugiej. I tyle. Twoja porażka.

Gość gość
Ile to razy widziałem na fejsie jak brzydkie kobiety były komplementowane przez mężczyzn :D Potem taka panna myśli, że jest atrakcyjna hahaha i szuka przystojniaka

Gość gość
dziś ona serio nie jest ładna, widziałam ją, jak pierwszy raz na nia wpadłam to sie troche przestraszyłam i w ogóle dzięki za kompletne bzdury, żeby mi dowalić :DDD wiesz lepiej, choc jej nigdy nie widziałeś, on mówił, że nigdy by sie nie chciał obok niej obudzić