Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajne dziewczyny są samotne?

Polecane posty

Gość gość

Hej, nie rozumiem pewnego paradoksu... Mam dużo koleżanek które są wredne, samolubne często kłamią i tak szczerze mówiąc nie są zbyt ładne a mają grono adoratorów a np. Ja i moja przyjaciółka jesteśmy naprawdę przyjacielskie, otwarte na nowych ludzi i (przynajmniej ona) jest naprawdę ładna, wysoka, szczupła a mimo to jesteśmy samotne. Dlaczego tak jest?

Gość gość
bo one są łatwe i chętne na seks serio mi facet opowiadał jak to sie dziwi, że taka ładna dziewczyna jak ja się z nim spotyka, a o jego wspóllokatorce mówił, że jest wstrętna z twarzy ja mu seksu nie dałam (z różnych powodów) więc po miesiącu przespał sie z tą brzydka wspóllokatorką i teraz uważa, że ona jest w ogóle fajniesjza niż ja :P SEKS jest dla nich najważniejszy a nie urodziwość i zalety charakteru kobiety mówimy oczywiście o przecietnym facecie, bo myslący maja troche inaczej

Gość gość
bo facetom nie chce się o fajne dziewczyny starać, lepiej być z zołzą, mimo krzyków zołzy i tak jest większy luz, zołza umie też wszystko załatwić, a facet to tchórz i leń... zorientuje się na stare lata, że zmarnował z nią życie, ale wtedy będzie mu już wszystko jedno, bo tak będzie miał przeprany mózg :P

Gość scorpionadrink
plotkują na wsiach i w miasteczkach, - jeżeli dwie panny często się spotykają razem o różnych godzinach i bardzo się uśmiechają do siebie, wspaniale się czują we własnym towarzystwie to lepiej do takich kobiet nie podchodzić, nie zaczepiać, niech sobie żyją jak chcą, kapewu ?

Gość gość
są zrypane po grzywę i doopy goją obrzękłe pacanie

Gość gość
Nie ma to jak zazdrość, frustracja i plucie jadem, no nie, Autorko? ;) Idź nadrabiać własne braki, zamiast się pogrążać i wylewać żale z powodu własnych niekompetencji, jako kobieta.

Gość gość
Może tylko wam się wydaje że jesteście fajne

Gość gość
Bo musisz byc dla faceta zołzą, żeby sie zainteresował

Gość gość
gość dziś Może tylko wam się wydaje że jesteście fajne x Subiektywna opinia nie powinna być brana pod uwagę, fakt. Obiektywnie patrząc, jeśli dziewczyna powodzenia nie ma, to coś z nią raczej jest nie tak. Więcej samokrytyki by się przydało.

Gość gość
Boją się bycia zlanym, albo że fajna to zajęta, trzeba też być przystępną, tak na przysłowiowe pół d**y

Gość gość
no właśnie dlaczego ?

Gość gość
ja się takich boję

Gość gość
Tu kokieteryjność się przydaje, flirt do niczego nie zobowiązuje a pozwala zbadać teren, no i troche ośmieli drugą stronę

Gość gość
Bo jesyescie sztywne.

Gość gość
księcia z bajki szukajo a puste so jak trep i ciągle w nich to walczy i so wolne jak sroki czy pliszki jak wolicie

Gość gość
kokieteryjność i rozłożenie nóg, seeerio ja no jestem tak uczciwa, że nie flirtuje z kimś z kim nie chce być, żeby nie narobic nadziei, w rezultacie jestem odbierana jako zimna :P faceci lubią flirciary, ale te flirciary tak naprawde tylko sie nimi bawią, smutna prawda...

Gość gość
30+ są dziwne jakieś , mówisz do takiej cześć a ona nie odpowie.

Gość gość
Albo odpychajace. Znam dziewczyny ladne ale miny jakie robia to sorry ale kazdego by odzucily.

Gość gość
znam przypadek, ze taka flirciara (niezbyt urodziwa i nie jest to moje zdanai a facetów) ustawiłą a fb, że jest w zwiazku a tak sie odezwał jakiś pokrzywdzony, ze przecież ona mu słodziła i jest załamany tym, jakie są kobiety :P ludzie mu tam pisali, ze serce mu złamała a ona jeszcze przespałą sie z moim kolegą:D także tego, takie kobiety maja powodzenie: łatwe i flirciary (ego facetom rośnie, a dla tych bab to tylko zabawa)

Gość gość
"kokieteryjność i rozłożenie nóg, seeerio" Troche duży przeskok z flirtu, trzeba znać granice, szczególnie że introwertycy i różni tacy do rany przyłóż lecą na absolutne minimum uwagi czy sympatii

Gość gość
są zrypane po grzywę i doopy goją obrzękłe pacanie !!!!

Gość gość
nie ufajcie facetom ktorzy mówią, ze zalezy im na normalnej i porzadnej. tylko flirciary i rozwiazle ich kreca

Gość gość
Te rozwiązałe z nogami w górze i tak idą w kąt gdy już z wora się spuści.

Gość gość
niestety nie, faceci lubią mieć łatwo w tych czasach nie chce im się starać