Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważne pytanie o facetach

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie, prosze o powazne odpowiedzi. moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego idac chodnikiem (normalnie, nie zwracajac na siebie uwagi) faceci za kolkiem patrza na mnie i to tak ''dziwnie'', tzn przypatruja mi sie. na poczatku myslalam ze mam cos na twarzy, ale chyba nie o to chodzi ;p prosze o odpwoeidz!

Gość gość
Pewnie dlatego, że nie masz jednej nogi, a dwa buty nosisz :classic_cool:

Gość gość
Ludzie się ogolnie na siebie patrzą, zawsze, jak kobieta jest w miarę ładna/zgarbna to zawsze ktoś oko zawiesi. To nic nie znaczy, po prostu jesteśmy (jako ludzie) ciekawscy :)

Gość gość
jak przechodzilysmy na pasach z kolezanka to faceci w takim busie nam pomachali, o co moglo im chodzic ;p

Gość gość
podobałyście się albo robili sobie z was jaja

Ja kiedyś tak spowodowałam wypadek na skrzyżowaniu. Szłam sobie w krótkiej sukience, w butach/sandałach modnych wówczas, na wysokich koturnach i stał sobie na chodniku żuk z dużym lusterkiem. I chciałam się przejrzeć w tym lusterku. Nachyliłam się trochę tyłem do ulicy i w tym momencie facet, który przejeżdżał autem tuż obok mnie, wjechał w tego z przodu,a ten za nim w nego i zrobił karambol.

Gość gość
oki, dziekuje za odpowiedzi :)

Gość scorpionadrink
generalnie to jest bardzo dobry argument aby kobieta oprócz torebki z różnym dziadostwem na pasku nosiła AK-47 i gdy jakiś dziwak albo inny menel lub pracownik gazowni albo zakładu energetycznego popatrzy na kobietę to kobieta bez chwili zawahania powinna z ramienia zdjąć AK-47 i wymierzyć w kierunku faceta , i zapytać co się gapisz frajerze ? a facet nawet nie pisknie patrząc na AK-47 i Twoje gorsze ego , zapewne ze strachu się zesra w galoty , gdy zastrzelisz przyszłego absztyfikanta, to nigdy się nie dowiesz dlaczego się gapił na Ciebie !

Gość gość
wzrok mimowolnie kierujemy na wasze tyłki , już wy dobrze o tym wiecie niewiasty.

Gość gość
aha

Gość gość
> dlaczego idac chodnikiem (normalnie, nie zwracajac na siebie uwagi) faceci za kolkiem patrza na mnie Naucz się mówić i pisać po polsku. :O