Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy mąż ciągle myśli o byłej kochance

Polecane posty

Gość gość

Co robić? Niby pracuje, zamknięty w sobie, wypiera się, ale czuje ze za nia tęskni. Da się tak żyć?

Gość gość
nie da się, niech do niej idzie, po co go trzymasz???

Gość gość
potęskni i przestanie.......jakby tak każdego puszczać wolno, byli by ludzie w większości samotni, a co z dziećmi?

Gość gość
A co robisz, Autorko, by przestał tęsknić?... pewnie jesteś dla niego wredna, zrzędliwa i fochy odwalasz, przez co jeszcze bardziej go od siebie odpychasz. Zostaw faceta w spokoju, najwyraźniej nie jest z Tobą szczęśliwy, skoro znalazł kochankę, a teraz cierpi.

Gość gość
Walczyłam o niego i to był chyba błąd został ale co z tego? Ona jest mężatką, wydało się i teraz się nie spotykają. Maz udaje, ze już nic ich nie łączy ale ja czuje cos innego.

Gość gość
Zwiazal sie z tobą tylko dla dziecka i tylko dlatego z toba jest? To byla wpadka? Skad wiesz ze sie nie spotykaja? Wlasnie ze sie spotykaja ale tak ze nigdy sie o tym nie dowiesz. Jest milion innych spsobow na utrzymanie kontaktu a ty glupolu nigdy na to nie wpadniesz.

Gość gość
a niby czemu autorka ma byc miła dla zdradzacza?? smiechu warte, on ja zdradził a ona ma byc teraz cudowna zeby nie odszedł do kocanki. A niech idzie w cholere, nie warto dawac szansy nawet jak sa dzieci, potem tacy ludzie którzy zyja obok siebie dla dzieci tworza tym dzieciom chory obraz zwiazku.

Gość gość
Wspolczuję, jesli ona byla dla niego dobra to na dodatek on ją sobie idealizuje. W jego głowie i sercu już pozostanie takim „aniołem” którego wbrew sobie odrzucił. Jednak jeśli dzieci są dla niego ważne a ty nie będziesz jakoś wyjątkowo wredna to z czasem to się przytłumi i może da się tak żyć. Zastanow się czy jest sens, czy chcesz być tym wymuszonym wyborem czy wolisz może dla kogoś innego być wymarzonym aniołem.

Gość gość
warto "pocierpieć" jakiś czas i ocalić rodzinę jak jest rozbita rodzina to dzieci niby nie cierpią?....... idealnie nie ma i w tych rodzinach, z różnych powodów - jest i źle i dobrze. weź się kobieto za siebie, popraw to, co było złe, stawiaj mu wymagania, "zagospodarowuj" jego wolny czas, róbcie częściej coś razem, dbaj o wymianę myśli......i broń rodziny, którą założyliście. niestety - normalnych, odpowiedzialnych mężczyzn- brak...

Gość gość
głupotą jest unosić się honorem, a potem jeszcze bardziej cierpieć. kryzys trzeba po prostu przetrwać umiejętnie

Gość gość
To aktorka ma się męczyć z doop.kiem byleby utrzymać na sile rodzinę? Dzieci wyczuwaja ze cos jest nie tak miedzy rodzicami, ze nie kochaja sie...Jakie ona wzroce dzieciom przekazuje? Kiedyś jej córka pewnie będzie tez na siłę trzymać przy sobie faceta mimo ze on będzie ja olewal, nie kochal, źle traktował byleby męskie portki byly w domu, bo tego właśnie nauczyła się od mamusi- braku honoru i szacunku do samej siebie na tyle, aby pogonic niewiernego chłopa. Autorka nie ma godnośc****ewnie jego kolejny romans tez by wybaczyła byleby on nie odszedł. A on i tak będzie bzy.kal inne tyle ze bardziej będzie się z tym kryl. Taki typ. Wie, ze ma głupia zonke która mu wybaczy (a jest z nią z wygody, kalkulacji). Baby są takie głupie i naiwne...

Gość gość
Nigdy nie rozumialam tych kobiet, ktore zostaja ze zdradzajacym mezem niby "dla dzieci", a tak naprawde z obawy przed samotnoscia i samodzielnym zyciem :O Moi rodzice rozwiedli sie jak mialam 11 lat i ojciec nigdy nie przestal byc ojcem. Bycie razem za wszelka cene nie powinno byc nadrzedna wartoscia, a jezeli juz dla jakiejs kobiety jest- niech mowi wprost, ze potrzebuje mezczyzny a nie podaje bzdurny argument "dla dobra dzieci". Wychowywanie sie w rodzinie, w ktorej nie ma milosci, nie ma nic wspolnego z dobrem.

Gość gość
Kochanka miała cos czego nie ma żona i zawsze będzie o niej myślał.To nie jego wina , współczuje mu.

Gość gość
Dobra żona powinna mu przyprowadzić byłą kochankę do domu , żeby się nie smucił.

Gość gość
podoba mi się ten ostatni wpis.............. jeżeli rozwód to najlepsze lekarstwo, droga wolna, ale powrotu potem brak

Gość gość
Jesli czujesz ze On jest nieobecny to z cala pewnością teskni za Nią. Jesli Ty przyczynilas się do ich rozlaki to nigdy o Niej nie zapomni.

Gość gość
Oni się kochają tak bardzo.......że nic się nie liczy