Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak reakcji straży miejskiej. Sąsiad pali węglem :(

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić z takim trucicielem? Dzieci muszą siedzieć w domu, bo wieśniak zatruwa środowisko. W PISolandzie nie można nic zrobić z takimi śmierdzielami, bo to ich elektorat.

Gość gość
Jestes robiony miękkim fajfusem,wiesz o tym? Cale zycie chowalem sie na ślasku tak jak i moje dzieci,dym z kopaln oraz z kominow familokow.wszyscy zyjemy i mamy sie dobrze. Nie chcialbym bys byl moim sąsiadem a w zasadzie to ty raczej bys tego nie chcial bo nie dyskutuje zbyt dlugo z takimi cieplymi kluchami i mimo prawie 50tki wale odrazu w pysk (zawsze z otwartej bo strach mi w pięść zwinąć) jestescie ekologicznymi wypierdkami chowanymi na sałacie i marchewce,siła wasza jest praktycznie zerowa. Ofiary systemu i umyslowego błazeństwa.

Gość gość
Nie moja wina, że miałeś rodziców, którzy mieli w d***e twoje zdrowie. Niestety twoje podejście, mimo nowego pokolenia, jest takie samo. Smutne, że cała twoja edukacja poszła na marne. Nie każdy chce w wieku 50 lat umierać na raka płuc czy inne choroby. I to przez kilku wieśniaków, którym nie wytłumaczysz, że inne typy ogrzewania są tańsze i ekologiczniejsze. Nie, bo nie. Szkoda, że nadal można spotkać tak tępe osoby.

Gość gość
na uja duronoto zakładasz po raz setny te tematy wypad do kościółka

Gość gość
a ja paliłem wynglem, pala i palić byda. I ciul ci do tego puloku

Gość gość
Wole byc wiesniakiem o prostej osobowosci niz paniskiem o prostackim uosobieniu. Jestes miekkim robiony-a i taka prawda.raka pluc mozesz dostac od papierosow,smogu ze spalin i wielu czynnikow. Moi rodzice cale zycie na slasku,ojciec na kopalni przepracowal 25 lat bo takie byly czasu i mozliwosci w naszym przypadku ty zdechlaku z brokułami w doopie. Ps. Od ssania pały swojemu ekologicznemu facetowi tez mozesz dostac raka krtani,od żarcia toksycznego tak samo mozesz zachorować,a od stosunkow ana. lnych moze ci kakało zacząć wypadać. Masz szczescie faktycznie i to wielkie ze na serio nie jestesmy sąsiadami bo chodzilbyś/chodziłabyś z pisdami pod oczami,bo wieczorami zza rogu leciałaby siarczysta fanga ilekroć bym cie widział

Gość gość
A czy ma palic, papierem do ksero?

Gość gość
Moze ty hu. jozo o delikatnej twarzyczce i powabnych *****ch nimfy chlopina jest biedny i nie stac go na łekologiczny opał? Zamknij tą swoją pyskatą kur. we i ciesz sie ze przedmowca nie jest twoim sąsiadem... choc zycze ci serdecznie jakiegos sasiada z jajami ktory wybil by ci z tego pustego muzgowia peda/lskie nawyki miękkiego muflona

Gość gość
Pali tym na co go stać kretynie. Nie kazdy moze sobie na eco groszek pozwolic. Ty zapewne palisz wysuszonymi liśćmi sałaty bo ecologicznie? Wal się na ryj napleciarzu lub jak powyzej chłop napisal- puloku co na śląsku znaczy to hooju:) jesteś pulokiem i to niemytym z kejzą czyli z serem:)

Gość gość
Stawiam wszystko że to jakaś wychudzona ameba o ekologicznej naturze,rozkoszująca sie zapachem własnej pochwy przypiminającym jej zapachy gdy mijała nie raz sklep rybny....:(

Gość gość
Ja palę nawet butelki po napojach i stwierdzam że dobrze ciągną + opakowania po margarynie to ten tłuszcz ekstra się pali i mi w domu nie śmierdzi wiec polecam.

Gość gość
gość dziś super sie opisałaś a teraz w*********j .

Gość gość
Brawo gościu ze Śląska, szkoda ze takich władczych samców nie ma w mojej okolicy. U nas tez tylko wyżelowane geje w rurkach co się dymu boją

Gość Pieśniczki ludowe
Stoja pod tawyrnom i gwizdom,przyszła ku mie baba z blank gołą pisdą,jo żech myśloł że to szpas a łona mnie za jaja fas , a jo a jo ją zaś pod bas. Gdybyś była moja kupiłbych ci wuzek,aleś nie jest moja niech ci kupi Józek. Na warszawskim rynku szprzedawała krupy, jak nie miała wydać nadstawiała doopy. Józek jak to Józek,kajdanami szczyrko a jego panienka pod lujami stynko, Józek jak to Józek czarną kawe pije a jego panienka innym konia bije. HEJ JÓZEK HEJ JÓZEK mi ci pomogemy,my ta twoja k****a jeszcze zabijemy.

Gość gość
I dobrze, węglem mozna palić.

Gość gość
11:41- no coż,taka moja natura, tak sie wychowalem i taki juz jestem. Potrafie grzecznie rozmawiac z ludzmi na poziomie i to nie jest istotne czy to Warszawa,Poznan, Kurniki Wielkie czy Sroczków koło Kaczych Dołów:) (nie jestem pustym młokosem) ale potrafia tyż godoć,dyć w koncu żech jest ze ślonska:) Ale mam też dar argumentacji poprzez piąchoterapie,czyli po naszymu-fanga bez pysk.Wiesz i u nas żyją rurkowo żelkowe chiacynty,ale unikają raczej spojżeń chlopów z łapami jak szpadel ubranych jak prawdziwy facet,może i skromnie ale po męsku:). Pozdrawiam (po Śląsku ) Pyrsk ludkowie:)

Gość gość
dorzućcie jakąś sciere na góre pieca, to dopiero jest zadyma :D

Gość gość_ddr
Palić!, palić!, palić! Węgiel właśnie do palenia służy, a palenie nim w piecu domowym zasadniczo nikomu nie szkodzi: dr. Jerzy Jaśkowskihttp://www.kuprawdzie.pl/smog-powstaje/ "Zmieniono definicję smogu. Smog to cząsteczki poniżej 2.5 mikrometra. Tylko takie dostają się bowiem do układu oddechowego, pęcherzyków płucnych. Wiadomo z podstaw anatomii i fizjologii, ze pęcherzyki płucne nie posiadają mechanizmu wyrzucania tego rodzaju zanieczyszczeń. Zanieczyszczenia większe zostają zatrzymane w górnych drogach oddechowych. Polskojęzyczna prasa drukuję ostatnio całe tomy rozmaitego rodzaju artykułów na temat smogu, jawnie przekręcając definicję pojęcie smogu z pojęciem niskiej zawiesiny. Do tego wrócę. Smog powstaje tylko w czasie spalania przemysłowego. Tylko bowiem kominy „fabryczne” mają elektrofiltry. Elektrofiltry zatrzymują wszystkie większe cząsteczki, a przepuszczają te właśnie małe. Tak więc wszelkie dywagacje o tym, że to niska emisja, czyli piece mieszkaniowe są przyczyną smogu jest konfabulacją eunuchów intelektualnych lub płatnych agentów wpływów. Niska emisja z pieców domowych to zanieczyszczenia do ok. 40 metrów, czyli wysokości wieżowców. Smog to zanieczyszczenia powyżej 100 metrów. Szczególnie dużo występuje w mass mediach tych obcych, osób związanych z medycyną opowiadających bajki na ten temat np. w Medycynie Praktycznej tej reklamówce koncernów farmaceutycznych. I tutaj zgadzam się w pełni z Ministrem Radziwiłłem, że to wydumany problem w obecnej sytuacji gospodarczej Polski. "

Gość gość
12:02 dobrze chop godo! Poloć mu setka gorzołki

Gość gość
Dobrze że ameba autorka zamknela pysk bo śmierdziało na kafeteri niewyobrażalnie