Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skowronek312

Nadal kocham byłego chłopaka.

Polecane posty

Cześć.. Postanowiłam do was napisać o radę. Mianowicie chodzi o to, że nie radzę sobie po rozstaniu z chłopakiem... Nasz związek nie trwał jakoś szczególnie długo, ponieważ byliśmy razem przez rok i od 9 miesięcy już nie jesteśmy parą. Mimo tego ja wciąż o nim myślę.. Cały czas mi się śni. Często czuję do niego żal pomimo, którego czuję jak bardzo mi na nim zależy.. Jak byliśmy razem mówił, że nawet po rozstaniu chciałby się przyjaźnić, ponieważ nie wyobrażał sobie życia beze mnie.. Ja uważałam to za głupotę , bo nie wiedziałam jak miałabym z nim rozmawiać po rozstaniu, skoro tak bardzo go kocham. Jednak kiedy doszło do rozstania było zupełnie odwrotnie. Ja osobiście nie mam pojęcia co było powodem naszego rozstania i chyba to najbardziej mnie w tym wszystkim boli. Kiedy prosiłam o jakąkolwiek szansę słyszałam, wciąż że kocha mnie ale nie potrafimy sie dogadać i to tyle. Wtedy tego rozstania nie traktowałam na poważnie.. Myślałam, że to po prostu ostra kłótnia, którą z czasem uda się załagodzić. Jednak on nie chce mnie znać, unika mnie, blokuje do siebie dostęp, nie odpowiada na żadne wiadomości, a na żywo boi się na mnie nawet spojrzeć. Nie rozmawiamy. Wiem, że nie ma nikogo i że jedna laska do niego startowała, ale powiedział, że nie jest gotowy. A ja naprawdę nie potrafię bez niego żyć.

Gość gość
Alkoholiczek nikt nie chce, najwyżej patologia, jesteście z patologii? :-P