Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

CO TO ZNACZY FACET MODNIE UBRANY?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

bo wczoraj widia艂em kolesia ubraego w be偶owe chonisy, mokasyny, jaka艣 jaskrawa koszula we wzorki i kole偶anka mi m贸wi : ,,patrz ale dobrze ubrany facet'' tak wygl膮da dobrze ubrany facet ? ja zazwyczaj ubieram jeasny dobrze dopasowane, sweter elegancki i jakies tam buty eleganckopodobne i my艣la艂em 偶e to lepsze ni偶 dres i adidasy ale tutaj widz臋 偶e jednak nie znam sie na modzie :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰_ddr
@go艣膰 dzi艣 Za Bibli膮: "ludowych i babskich plotek nie s艂uchaj" bo 藕le sko艅czysz (baba przerobi ci臋 na pos艂usznego ideologicznie pantofla-modnisia i przestaniesz si臋 jej podoba膰; zreszt膮 za rok i tak by艂by艣 ju偶 'niemodny'). W og贸le moda dla facecik贸w jest, co to nie maj膮 w艂asnego zdania i musz膮 posi艂kowa膰 si臋 jakimi艣 dewianckimi propozycjami od zbocze艅c贸w ubraniowych, zwanych g贸rnolotnie 'dyktatorami mody'. Przyj膮艂e艣 s艂uszn膮 lini臋 ubierania si臋 i zalecam trzyma膰 si臋 jej konsekwentnie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rurki, sk贸rzanka kurtka, conversy i jeste艣 modny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sexy facet nawet w stroju roboczym fajnie wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rurki s膮 dla peda艂贸w. Nie wiem jak facet hetero mo偶e chodzic w takich jajkogniotach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rurki s膮 dla zadbanych m臋偶czyzn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elka

na pewno dla ka偶dego znaczy co艣 innego. Mi podobaja sie faceic ubrani w takim klimacie:http://www.delonghi.com/pl-pl/strony-funkcjonalne/uzupelniajce-linki-naglowka/dolce-vita-lekcja-2-styl

Udost臋pnij ten post