Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO TO ZNACZY FACET MODNIE UBRANY?

Polecane posty

Gość gość

bo wczoraj widiałem kolesia ubraego w beżowe chonisy, mokasyny, jakaś jaskrawa koszula we wzorki i koleżanka mi mówi : ,,patrz ale dobrze ubrany facet'' tak wygląda dobrze ubrany facet ? ja zazwyczaj ubieram jeasny dobrze dopasowane, sweter elegancki i jakies tam buty eleganckopodobne i myślałem że to lepsze niż dres i adidasy ale tutaj widzę że jednak nie znam sie na modzie :(

Gość gość_ddr
@gość dziś Za Biblią: "ludowych i babskich plotek nie słuchaj" bo źle skończysz (baba przerobi cię na posłusznego ideologicznie pantofla-modnisia i przestaniesz się jej podobać; zresztą za rok i tak byłbyś już 'niemodny'). W ogóle moda dla facecików jest, co to nie mają własnego zdania i muszą posiłkować się jakimiś dewianckimi propozycjami od zboczeńców ubraniowych, zwanych górnolotnie 'dyktatorami mody'. Przyjąłeś słuszną linię ubierania się i zalecam trzymać się jej konsekwentnie. Pozdrawiam

Gość gość
Rurki, skórzanka kurtka, conversy i jesteś modny

Gość gość
sexy facet nawet w stroju roboczym fajnie wygląda

Gość gość
Rurki są dla pedałów. Nie wiem jak facet hetero może chodzic w takich jajkogniotach.

Gość gość
Rurki są dla zadbanych mężczyzn

Gość elka

na pewno dla każdego znaczy coś innego. Mi podobaja sie faceic ubrani w takim klimacie:http://www.delonghi.com/pl-pl/strony-funkcjonalne/uzupelniajce-linki-naglowka/dolce-vita-lekcja-2-styl