Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bisex

Czemu niektorzy mysla ze jak mezczyzna jest bi,gejem to mial zle relacje z ojcem

Polecane posty

Gość Bisex
20:22 Ty sam jestes ameba i typowym polaczkiem wiec nie zrozumiesz nawe o co mi chodzi. Hetero ciagle mowia o swoich zwiazkach, slubach, seksie, randkach i nikt nie zarzuca nic a gej najlepiej niech sie nie przyznaje ze jest gejem, a jak juz to niech nie porusza tematow zwiazanych z innymi facetami i zwiazkami bo to przeciez zgorszenie. I nikomu nic nie narzucam i nie jestem zadnym lewakiem.

Gość gość
Nie byłam ale bardzo bym chciała, czuję ekscytację myśląc o tym. Często flirtowałam z kobietami, całowałam się z nimi i byłam przez nie 'podrywana' co bardzo mi się podobało. Sama też nie mam przed tym oporów, póki co nie myślę o związku, bo wiem że za dużo mam roboty i to by chyba nie wypaliło ale randkowanie z kobietą, bliskość to coś wspaniałego. Zupełnie inaczej niż z facetem. Jestem na etapie młodzieńczego 'szaleństwa' ale jak się zakocham to pewnie szybko się zmieni.

Gość gość
Kurcze chyba się odpowiedź nie dodała... Nie byłam w związku z kobietą ale bardzo bym chciała. Flirtowałam z wieloma, całowałam się i wszystko było takie magicznie niewinne jak nigdy. Póki co chcę się 'wyszaleć' ale jak się zakocham to najprawdopodobniej się zmieni. :)

Gość gość
A ile masz lat jesli mozna spytac? Ja moze i bym chciala sprobowac takiego czegos lecz boje sie ze wciaz bede ogladac sie za niektorymi chlopakami :(

Gość gość
20 :) Jak się zakochasz to raczej nie będziesz się oglądała, więź emocjonalna to coś więcej niż seksualna, przynajmniej w moim wypadku. Każdy jest inny, możesz próbować tylko nie baw się uczuciami, bo to niefajne.

Gość gość
20.37 ja mam 24. Nie chce bawic sie uczuciami, chodzi o to ze bedzie mi doskwieral brak mezczyzny. Nie twierdze ze na pewno tak bedzie lecz moze tak byc.

Gość gość
Jasne, że może jeśli bardziej pociągają Cię mężczyźni, chyba najważniejsze żebyś znalazła tego który będzie tym jedynym i tyle. Jeśli nie masz fatazji związanych z kobietami to raczej nie będzie Ci z nimi dobrze łóżkowo.

Gość gość
20:42 Oj mam fantazje :) Seks z meczyzna wydaje mi sie uwlaczajacy kobiecie a z kobieta nie.

Gość gość
To nic nie szkodzi Ci próbować, nie ma co się ogarniczać naprawdę. Kobieta nikomu nie będzie opowiadała o swoich ekscesach seksualnych, wszystko byłoby słodką tajemnicą.

Gość gość
20.51 No tak, mysle ze kobiety nie maja potrzeb chwalenie sie przebiegiem lozkowym tk jak robia to mezczyzni.

Gość gość
ile masz lat Bisex?