Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w Bulgarii, byl ktos z was?

Polecane posty

Gość gość

W polowie wrzesnia chcemy jechac do Bulgarii na wakacje. Jakie macie doswiadczenia z wyjazdem do tego kraju? Warto na cos uwazac?

Gość gość
Sami czy z biurem?

Gość gość
Ja chce jechac z biurem, ale kazda rada bedzie cenna.

Gość gość
My byliśmy wzeszłym roku w Słonecznym Brzegu i jesteśmy zadowoleni. Hotel czysty, jedzenie dobre, morze czyste, super animacje dla dzieci i nie tylko :) Kiedyś tam wrócimy.

Gość gość
My bylismy 2 lata temu na Zlotych Piaskach w lipcu. Pogoda super, jedzenie spoko, hotel komfortowy i ludzie w porządku. Uwazaj na slonce bo latwo sie poparzyc albo dostac udaru no i moim zdanem jest tam drogo. Za krem nivea z filtrem 50+ (zapomnialam zabrac z Polski) zaplacilam 60zl po przeliczeniu. W Polsce kosztuje o polowe mniej:p

Gość gość
Ja polecam Duni.

Gość gość
moim zdniem Bulgaria jest fajna jak nastawiasz sie na siedzenie tylko np w zlotych piaskach , hotele nowoczesne , komfortowe , jedzenie dobre , ludzie mili , ale poza osrodkami dla turystow Bulgaria to demoludy . jadac przez Warne wrocilam do PRLu pomiedzy kilkoma nowoczesnymi z wierzchu obiektami straszyly krzywe porosniete chodniki, zaniedbane klomby , bloki szare z wielkiej plyty z pordzewialymi balkonami jednak jestem bardziej przyzwyczajona do klimatow jakie panuja w Hiszpanii , Portugalii czy Italii

Gość gość
Z tego co sprawdzalam Bulgaria wychodzi duzo taniej niz Wlochy czy Hiszpania. Warto tam jechac? czy lepiej dolozyc kasy i jechac na zachod?

Gość gość
moja kolezanka była i mowila, ze plaze płatne (33zl/os) w 2017r. Wszedzie brud, a tubylcy patrza żeby tylko skubnąć turyste i ich wieczne "Money, please" :P Ja mam zamair jechać do Wietnamu, jest baaardzo tanio.

Gość gość
w połowie września będzie już deszcz. Taki klimat.

Gość gość
tam nie byłem mogę za to polecić wyjazd do Czarnobyla z Aliena Tours. To niesamowite zobaczyć opuszczone miasto, wyprawa jest bardzo ciekawa zwłaszcza że oprowadza po nich miejscowy przewodnik człowiek w 100% zakręcony na to miejsce

Gość gość
tam jeszcze nie byłem ostatnio byłem w Iranie z Aliena Tours było niesamowicie, bo nie tylko zobaczyłem wszystkie atrakcje turystyczne ale też poznałem codzienne życie mieszkańców byłem nawet w irańskim domu

Gość gość
już chyba lepiej do Iraku jechać niż do tego syfu

Gość gość
Jechać można zawsze, ale jeśli chodzi o opalnie czy kąpiele morskie to we wrześniu za późno