Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilianna2018

ABC

Polecane posty

Gość gość
Nie, taakie klotnie nie sa normalne w zwiazkach. Poszukaj terapii dla par.

nie, poszukaj psychiatry dla siebie bo trzeba być ostatnią idiotką, żeby tkwić w takim, pożal się boże, związku

Gość gość
Zaniedługo na kanale informacyjnym przeczytamy że twój facet odrąbał ci łeb i nalał benzyny :D Dziada dawno bym pogoniła. Niech zgnije w samotności

Do tej pory bardzo bałam się odejść. Wynajmujemy razem mieszkanie w Warszawie i bałam się, że nie będę miała gdzie pójść, więc dlatego nadal tkwie i tym wszystkim.

Gość gość
autorko, gdzie i jak poznałaś tego gada?

Gość gość
Lilianna2018 dziś nie masz rodziców? dziadków? siostry? kogokolwiek? To nie jest normalny związek, musisz z tego wychodzić jak najszybciej.

Ja dokładnie przez takie coś przechodziłam, ale będąc głupią, naiwną 18latką. A ty, niby dorosła kobieta... Nie będę dalej komentować, bo nie chcę ci do******lać. Takich gnoi to naprawdę,,, powinno się usypiać.

Gość gość
Baby czesto mają talent do wszczynania awantur a potem mają temat jaki to facet niedobry,masz babo problem idz do ksiedza sie wyspowiadać a nie w******j chlopa to pozyjesz dluzej:-P

Gość gość
Ale po co ty dzwonisz przy nim do koleżanki czy do jego siostry? Rozumiem ze go to w*****a bo to wasze życie a nie osób trzecich i sama bym cie kopla w d**e gdybyś mi tak robiła a jestem kobietą. Twój facet tak reaguje bo jeszcze go trzyma przy tobie pewnie miłość i nie potrafi inaczej reagować bo mu zależy. Najpierw weź się za siebie i swój długi jezor.

Gość gość
I dobrze ze dzwoni! Jak ma fsceta psychola to niech ludzie wiedza moze ktos pomoże jej odejsc. Moja kumpela nikomu nie mowila i dopiero po slubie odeszla od niego i wszyscy się dziwili jak to przecież wszystko między nimi było dobrze... Jak w gre wchodzi przemoc fizyczna lub psychiczna trzeba o tym mowic!

Gość gość
Tak ale u nich przemoc pojawia się gdy on widzi że ona ma słuchawkę w ręku. To jak masz taki długi jezor to może chociaż spróbuj zadzwonić i pogadać gdy on nie widzi. Może jego doprowadza do pasji twoje dzwonienie i rozpowiadanie o problemach innym? Dopiero gdy zobaczysz że to nie działa i facet i tak cię bije to wtedy odejdź

Gość gość
Sama bym nie wytrzymała gdyby mój facet podczas kłótni dzwonił do siostry kolegi albo mamusi. Żenada

Gość gość
Zadam ci tylko jedno pytanie: czy chcesz skończyć jak Beata z Poznania?

Gość gość
I po co zmieniłaś opis i temat co wstyd ci za siebie?

Gość gość
durna baba, należy jej się taki idiota