Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

Jestem po ślubie prawie 2 lata,(różnica miedzy nami wynosi 12lat mąż nie miał przez ten czas kobiety-przed wojskiem) mamy roczne dziecko. Mieszkamy w domu(starym wymagającym gruntownego remontu, prócz elewacji którą teść przeprowadził przed naszym ślubem po czym przepisał dom na męża i za naleganiem męża na mnie )wraz z teściem .W temacie elewacji nie miałam nic do powiedzenia starsza siostra która ma zapisany pokój ale obecnie jest za granicą wybierała kolory wraz z mężem. Razem z mężem przed ślubem planowaliśmy ze kupimy dom bądź się wybudujemy. Parę dni temu dowiedziałam się że mąż będzie remontował dom- wszystkich wypytał jak to widzą rozmieszczenie itp. Moje zdanie zna na pewno nie chcę tak żyć ale w ogóle się ze mną nie liczy mówiąc że jak będę mieć pieniądze to mogę się budować. Nie rozmawia zemną poważnie. Jestem załamana całą sytuacją.

Gość gość
rozumiem ze pracujesz i bedzie Cie stac na budowe?

Gość gość
tak pracowałam przed porodem obcnie ze wzgledu na dziecko oraz odleglosc podjelismy decyzje o rezygnacji z pracy. podczs urlopu wychowawczego pracowalam pare godzin w tyg na miejscu na swoje wydatki oraz potrzeby i podjelam studia .

Gość gość
no to buduj dom sama w czym problem???

Gość gość
potrzebna jest praca oraz pieniądze.