Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość30

Jak mija kolka niemowlęca?

Polecane posty

Gość Gość30

Witam. Moje dziecko ma 3 miesiące i 6 dni, od 3 tygodnia męczy je kolka. Jak mija kolka? Czy dziecko po prostu któregoś dnia przestanie płakać, prężyć się i marudzić? Czy będzie to robić tylko troszkę mniej? Jak to wyglądało u Was. W którym miesiącu czy tygodniu przeszło? Stopniowo czy po prostu z dnia na dzień?

Gość gość
Tez jestem ciekawa, moja ma 3 mce 1 dzien... kolki od 3 tyg

Gość gość
Nikt nie odpowie?

Gość gość
Ja nawet nie pamiętam ale trwało to bite 5 miesięcy.

Gość gość
my mieliśmy ten problem przez równe 3 miesiące od urodzenia dziecka skończyło się tak że pewnego dnia o zwykłej porze nic się nie działo , następnego też i tak zostało kolki to przewalony temat bo tak naprawdę nic nic nie pomaga można się załamać u nas córka zaczynała o godz 22 do 1 i potem jak nożem uciął zasypiała i tak codziennie przez 3 miesiące

Gość gość
Kolka u niemowlaka pojawia się gwałtownie, ale za to ustępuje stopniowo (niestety). Na pewno sama zaczniesz zauważać jak będzie już nieco lepiej. Duzo wartoswiowej wiedzy na ten temat możesz znaleźć np. tu https://kolka-niemowleca.pl/ Możesz wypróbować któreś z polecanych sposobów na kolkę, ale generalnie najważniejsza jest cierpliwość i stalowe nerwy. Powodzenia!

Gość gość
Moj synek tak miał tez długo długo i pewnego dnia w okolicy 4 miesiąca życia nagle dziecko przestało w dzień kurczyć nogi, puszczac co chwile pierdki, natomiast niestety w nocy nadal potrafi się obudzić z krzykiem i zwijać nogi ale trwa to cheile i usypia. Czasem tak pare razy w nocy. Ale to już i tak o niebo lepiej niż to co było dzień w dzień godzina 17-18 dziki ryk...na szczęście teraz tylko marudzi wieczorem bo jest zmęczony i wszystko go drażni i nudzi:0