Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Hej może to głupie co teraz napiszę ale chciałabym zapytać o opinie osób trzecich. Jestem ze swoim partnerem prawie 2 lata jest on strasznym zazdrośnikiem podchodzi to nawet pod zaborcza zazdrość. I tu mam pytanie czy to normalne bo.juz sama chyba oszalałam pracuje czasem na nocnej zmianie w tym czasie mój partner spokojnie sobie śpi w domu rano kiedy wstaje robi awanturę o to że nic do niego nie pisałam podczas całej mojej nocnej zmiany wtedy kiedy on spał uważa że powinnam co godzine do niego pisać i opowiadać co robię z kim gadam albo z kim pisze bo jeżeli tego nie robię to pokazuje jak mi na nim nie zależy czy to jest normalne ?

Gość gość
marne provo

Gość gość
Nie jest normalne. Facet jest zakompleksiony i ma niska samoocenę. Być może miał złe doświadczenia ze swoimi poprzednimi kobietami, albo zwyczajnie Ty robisz coś, co nie pozwala mu Tobie zaufać. Nie wiem, jak jest, więc nie radzę nic. Sama wiesz najlepiej.

Gość gość
Jeżeli chodzi o zaufanie to nigdy nie dałam mu powodów do nie ufania mi. Co do kompleks zgodzę się z tym.

Gość gość
Wydaje mi się że to nie jest nic złego napisać parę wiadomosci. Ja też chciałabym żeby mój facet do mnie pisał jak śpię albo ogólnie trochę więcej niż do tej pory, bo on w ogóle nie jest zazdrosny o mnie a przyszkadza mi to. Uważam że jakieś mile wiadomości nie są niczym złym i wydaje mi się że to jest bardzo miłe obudzić się rano i przeczytaj jakieś mile wiadomości od swojego partnera. Ogólnie uważam że to nic złego bo sama bym chciała zeby mój facet był bardziej zazdrosny o mnie ;p napisz parę razy i zobaczysz jak się będzie toczyć czy dalej będzie robił stresu i czy syt się polepszy.

Gość gość
Hej. Właśnie w tym problem ponieważ już to przetestowalam to miałam awanturę o to co robiłam przez 2h wtedy kiedy nie pisałam ato co już napisałam nie było ważne :( albo jak nie to coś innego z kim gadam o czym gadam dlaczego gadam z tym kimś itd a nie pomijając tego że jak wracam do domu to zostaje oskarżana że wracałam z kim autem bo jestem 2 minuty za wcześnie

Gość gość
Plus czasem na prawdę mam urwanie głowy w pracy a on tego nie rozumie jednej nocy nie miałam chwili żeby usiąść i byłam bardzo zmęczona to zamiast wsparcia dostałam awanturę co ja robiłam całą noc i czemu.do niego nie pisałam

Gość gość
Widzę że jest o ciebie bardzo zazdrosny ale może jak go kochasz i zależy ci na nim to pogadaj z nim na spokojnie i wytłumaczcie sobie to wszystko. Uważam że w związku trzeba iść na kompromisy bo inaczej związek nie przetrwa.. Ja też często robię coś o co mnie prosi mój partner bo zależy mi na nim a nie zawsze mam na to chęć ale kocham go uszczęśliwiać i widzieć uśmiech na jego twarzy ;p dlatego tak ważne są kompromisy. Myślę że zazdrość też jest trochę potrzebna w związku bo wtedy widać czy zależy nam na sobie. Może zrób parę razy o to o co on prosi a będzie inny i przestanie robić to wszystko i pytać o te różne rzeczy. Napisz to co chce wiedzieć i zobaczysz czy to coś da a jak nie to sama nie wiem ;p ja tam bym tak spróbowała bo jak się kochacie to można każda rzecz zrobić dla partnera i nie mieć z tym problemu. Bynajmniej ja tak myślę xD najpierw sobie sama odpowiedź czy chcesz z nim być i jak bardzo go kochasz i jak bardzo jesteś w stanie się poświęcić dla niego. Nie wiem jaki on jest i czy też się poświęca i stara się o ciebie ale żebyś miała czyste sumienie to spróbuj jeszcze raz i napisz nam co wyszło z tego ;* buziaczki i trzymam kciuki :*