Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drogie hobby córki

Polecane posty

Gość gość

Moja córka od pewnego czasu zajmuje się dekupażem. Ma 16 lat. Cały swój wolny czas poza nauką spędza nad tymi swoimi butelkami, całe kieszonkowe wydaje na te całe akryle, skupuje jakieś drewniane starocie i restauruje. Miała zbierać na nowy tablet a wszystko wydaje na pierdoły. Mój mąż zaproponował żebyśmy obniżyli jej kieszonkowe to może jej przejdzie. Jak jej to wybić z głowy?

Gość gość
wymyśl lepsze prowo

Gość gość
Ale dlaczego nie chcecie jej pozwolić na hobby? Może nie potrzebuje nowego laptopa? Chyba lepiej, żeby miała takie fajne, kreatywne zajęcie, a nie FB, snapchaty i inne głupoty związane z byciem nastolatką.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Niezła prowokacja :D

Gość gość
3/10 no, no;-)w końcu prowo bez teściowej

Gość gość
Tu autorka. Nie przeszkadzało by mi honby córki ale nie mamy pieniędzy. Mąż zarabia 2 tysiące a jeszcze mamy drugie dziecko przy piersi. Mogła by nam pomóc, kupić jakąś grzechotke bratu a te farby są drogie. A tablet przydał by się całej godzinie.

Gość gość
córka ma 16l to wy macie ją utrzymywać, a nie ona wam pomagać. Macie malutkie dziecko, dlaczego zdecydowaliście się na drugie dziecko mając tak niskie dochody?

Gość gość
Żeby dostać 500+.

Gość gość
Ja w wieku 16 lat już pracowalam i pomagałam rodzicą. A jej w glowie farbki i butelki. Czasem uda jej się sprzedać te wytwory to nie dzieli się xyskiem a materiały kupuje za kieszonkowe.

Gość gość
A drugie dziecko to nie zbrodnia skorojakos dajemy radę.

Gość gość
A ile jej dajesz kieszonkowego?

Gość gość
A ile jej dajecie tego kieszonkowego

Gość gość
Aż mi się nie chce wierzyć w to co czytam? Dziecko ma wam oddawać kasę, którą sama zarobi?

Gość gość
15 zł.

Gość gość
Deupage, to hoj, ale dlaczego nie pilnuje wam dziecka?

Gość gość
15 zł na jaki czas?

Gość gość
15 zl to na kino nie starczy nawet. To tygodniówka jest?

Dzień dobry! Dołączyłam do tej grupy, ponieważ wiem, że są tu Mamy. Jestem studentką pedagogiki i obecnie piszę pracę magisterską i prowadzę badania. Stworzyłam ankietę, do której potrzebuję odpowiedzi Mam i Ojców. Proszę pomóc i w wolnej chwili wypełnić dla mnie tę ankietę. LINK DO ANKIETY: https://www.survio.com/survey/d/S3E7E8P3R4B7A9V2V Z góry dziękuję

Dzień dobry! Dołączyłam do tej grupy, ponieważ wiem, że są tu Mamy. Jestem studentką pedagogiki i obecnie piszę pracę magisterską i prowadzę badania. Stworzyłam ankietę, do której potrzebuję odpowiedzi Mam i Ojców. Proszę pomóc i w wolnej chwili wypełnić dla mnie tę ankietę. LINK DO ANKIETY: https://www.survio.com/survey/d/S3E7E8P3R4B7A9V2V Z góry dziękuję

Gość gość
gość dziś A mogłaś się uczyć i rozwijać, może byś takich karygodnych byków nie waliła.

Gość gość
Tu autorka, te 15 zl to podszyw, dostaje 100zl na miesiąc. Wiem, że za jedną butelkę dostaje 10zł, za szkatuły i 30zł.

Gość gość
15 zł miesięcznie, nie stać nas na więcej, gdyby była w porządku to by oddała nam go widzi że słabo nam idzie.

Gość gość
13;54 to podszyw. Dostaje 100zl.

Gość gość
Autorko ile miesięczne dostaje córka?

Gość gość
Napisała, wyzej, dostaje 15 zł bo nie stac nas na więcej. Ona jest w dodatku niewdzięczna i wydaje to na swoje przyjemności.

Gość gość
Wypad podszywie, dostaje 100zl plus jal jesteśmy w makro to zawsze jej kupię soczki do szkoly czy rogaliki.

Gość gość
Napisała wam że 100zł. No i dostaje 100zł to wydaje na co chce. A ty autorko jakbyś zamiast pracować w wieku 16l i pomagać rodzicOM, przyłożyła się do nauki to byś taki błędów nie robiła. Piszesz, że jakoś dajecie radę, to po co wam kasa od córki? Nie wyobrażam sobie, mając tak mało dochodu robić następne dzieci. Do pracy byś poszła.

Gość gość
Ale nie sądzicie że jest niewdzięczną gówniara która mogłaby dać nam te pieniądze? Sobie zostawić np. 1/3 a resztę dać nam?!

Gość gość
Nie nie sądzimy. Ty jesteś nienormalna egoistka ze robisz sobie kolejne dziecko nie mając na jego utrzymanie.