Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieodpowiedzialny

Szczerość i pytania.

Polecane posty

Nie podam daty urodzenia. To że jestem dziecinny, wredny, bawią mnie ich problemy i nie przywiązuje wagi do większości relacji i po prostu olewam większość znajomych.

Gość gość
jestes jedynakiem?

Gość gość
a może chcesz w ryj ?to jest pytanie na twoim poziomie? i może cie wqrwiło ?bo jeśli tak to spełniam warunek !

Gość gość
Nieodpowiedzialny. Poruszyłeś ciekawy temat - UTRZYMANIE RELACJI. Podobno ludzi łączą wspólne rzeczy które robią - szkoła,praca,hobby lub sex.Jak nie działa żadna z tych rzeczy to koniec :-D Myślę,że jesteś fajnym chłopakiem,bardzo ciekawym i inteligentnym,bo czytam Twoje wpisy.Może masz problem w utrzymaniu relacji dlatego,że trafiasz na ludzi skomplikowanych,którzy sami nie wiedzą czego chcą od Ciebie.

Gość gość
Jesteś naprawdę dziecinny. Mnie nie dziwi że na dłuższą metę nikt go nie chce. Infantylni faceci są dziwni i irytujący.

Nie jestem ani inteligentny, ani ciekawy. Mam problem bo trafiam przeważnie na egoistów a nawet jak są w porządku to ja odwinę jakos cyrk. Jestem dziecinny i infantylny ale to nie znaczy że każdy facet taki jest. To bardziej zależy od charakteru a nie płci.

Gość gość
Jakie aktorki czy piosenkarki ci sie podobaja?

Gość gość
Nieosobliwy jest dziecinny, nudny i niespójny w tym co pisze, no i z pewnością niedojrzały, ale komuś to pewnie tu odpowiada więc piszcie sobie dalej.

Jest niedojrzały, ale z pewnością inteligentny i raczej nie jest nudny. Myślę, że to z powodu tej niedojrzałości relacje się nie utrzymują na dłuższą metę aczkolwiek może przyciągać swoją osobowością, bo na swój sposób jest intrygujący. Taka jest moja opinia.

Gość gość
Od pierwszego słowa na kafe wiadomo że to on.

Gość gość
kiedy koniec swiata?

Czemu miałbym Cię znienawidzić? Nie możesz wiedzieć co by było gdybyśmy poznali się bliżej. Istnieje prawdopodobieństwo, że Ty byś mnie nie polubił.

Gość gość
gość dziś Od pierwszego słowa na kafe wiadomo że to on. < czyli kto? >

Ja mam faceta Nieodpowiedzialny i jestem szczęśliwa w tym związku. Nie dam się, więc poderwać.

Gość gość
gość dziś gość dziś Od pierwszego słowa na kafe wiadomo że to on. < czyli kto? > < i jakie było pierwsze jego słowo na kafe? >

Ale nie odbieraj tego w ten sposób, że ja Cię zbywam. Poważnie jestem z facetem ponad rok i czasem mam go po dziurki w nosie i chętnie bym go udusiła, poćwiartowała, zakopała i odkopała! O np dzisiaj.

Przecież wiem po za tym nie widzę sensu wirtualnych znajomości. Jeszcze coś mi sie przypomniało: Dlaczego nie pytaliście o to dlaczego hejtuje pewne grupy?