Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy Mąż okazuje się stalkerem

Polecane posty

Gość gość

I probuje skłocic z kazda osoba na świecie, dziala poza moimi plecami i dotyczy to przyjaciol rodziny jak i pracodawcy? Probuje mnie ograniczac finansowo nie angazujac sie finansowo w nasze zycie- szczegolnie dziecka. Co zrobic? Jak sie od tego uwolnic? Chce rozwodu ale jestem na takim dnie ze nie wiem jak dam rade sama z dzieckiem

Gość gość
Poszukaj wsparcia psychicznego w postaci psychoterapety. Dasz rade, trzymaj sie.

Gość gość
To nie stalker, tylko wampir energetyczny i narcyz. Musisz przede wszystkim odzyskac wewnetrzna stabilnosc****ewnosc siebie! I to niezaleznie od tego czy sie rozstaniecie czy nie. Pomysl, ze dasz sobie rade, ze ci sie uda i ze nie musisz byc od nikogo uzalezniona emocjonalnie by czuc sie bezpieczna i szczesliwa. To bedzie trudne, ale jak ci sie uda to wszystko inne pojdzie jak z platka. Postaraj sie uporac z lekami, nie wiem w jakim wieku jest twoje dziecko i czy gdzies pracujesz, ale zawsze mozesz pracowac nad soba, postarac sie zdobyc finansowa niezaleznosc i wtedy zlozyc pozew o rozwod. Mowie ci strach jest najgorszym doradca, paralizuje, a potem okazuje sie ze nie bylo az tak strasznie ;-) A teraz wyluzuj idz obejrzyj fajny film, spotkaj sie z kumpela w miescie na kawe, pomaluj sobie paznokcie na czerwono i mniej gdzies tego palanta ;-)7 PS po wojnie wiele kobiet zostalo samych z kilkorgiem dzieci i tez daly sobie rade ;.)

Gość gość
Jprd broken z***b...a opieka .

Gość gość
:D haha

Gość gość
Broken po co się udzielasz. Masz marne pojęcie o relacjach damsko męskich szowinisto

Gość gość
Broken to facet ?

Gość gość
Opiekuńczy? Proba zamkniecia kobiety w domu , pozbawienie jej wszystkiego, w tym przyjaciol, zostawianie na kilka tygodni bez zlotowki to wedlug ciebie opiekunczosc? Awantury o wyjacie z domu ? Awantury o to ze podpisal przeciez umowe w kosciele, Ze zona bedzie prac gacie, gotować prac i podcierac d**e? Chodzenie do pracodawcy i oczernianie to opiekunczosc? Chyba upadles na glowe .

Opiekuńczy? Proba zamkniecia kobiety w domu , pozbawienie jej wszystkiego, w tym przyjaciol, zostawianie na kilka tygodni bez zlotowki to wedlug ciebie opiekunczosc? Awantury o wyjacie z domu ? Awantury o to ze podpisal przeciez umowe w kosciele, Ze zona bedzie prac gacie, gotować prac i podcierac d**e? Chodzenie do pracodawcy i oczernianie to opiekunczosc? Chyba upadles na glowe . x tak, w dobrym patriarchalnym stylu. jestem tygrysiczką.

Gość gość
Ty chociaż o tym wiesz i wiesz kto cie tak oczernia- a ja nie mam pewności kto i nie moge pozwać osoby i nękania.