Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie mnie wkurwiają czuję, że większość jest głupsza ode mnie

Polecane posty

Gość gość

I często to sobie udowadniam, szczególnie wtedy gdy sprowadzam ich psychologicznie do parteru :/ Mam ochotę czasem kogoś zabić tak dla czystej satysfakcji, bo uważam że życie tego człowieka jest bezcelowe. Codziennie miewam także myśli samobójcze. Co myślicie? Też tak macie? Czasem naprawdę wszystko mi jedno ze względu na społeczeństwa i różnorodność, która mnie otacza. To za dużo.

Gość gość
K czy M ?

Gość gość
bez sensu jak można chcieć kogoś zabić deklarując jednocześnie myśli samobójcze chyba chłopie nie te leki wzioneś!!!

Gość gość
no jak się jest na skraju praktycznie i się ma na wszystko wyje'bane to możesz zrobić to albo to

Gość gość
jestem kobietą

Gość gość
zapisz się do sekcji bokserskiej dostaniesz parę razy w ryj i nabierzesz dystansu do problemu a i życie nabierze sensu czy innego rodzaju wartości.

Gość gość
"ludzie mnie wkurwiają czuję, że większość jest głupsza ode mnie" x Ja nie czuję, ja to wiem.

Gość gość
Sama nie wiem czy psychopatii ze względu na to, że moja empatia jest z pewnością bardzo rozwinięta, potrafię wczuć się w problem innego człowieka i nawet mu pomóc, z drugiej strony jak widze te puste spojrzenia na ulicy i wiem, że większość tych ludzi pracuje nieświadomie na świat, w którym żyje to mnie krew zalewa. W większości jednak usunęłabym z niego po prostu siebie, bo utopia nie istnieje, a nie pozbędę się wszystkich. Mam własne zasady moralne i jeszcze jakikolwiek 'strach' jeśli można to nazwać strachem.

Gość gość
Bez sensu są instynkty samozachowawcze jeśli człowiek ma świadomość własnej egzystencji i poszukuje jej sensu. Gościu od boksu, może mnie ktoś fizycznie przygnieść ale to nic nie zmieni.

Gość gość
Ludzie to nie psy żeby ekscytować się wyjściem na ulicę.

Gość gość
Karma odda tobie z podwójną siłą, powodzenia w czasie i po.

Gość gość
Ostry z ciebie p***b

Gość gość
Póki co nie robie nic złego więc karma mi się niczym nie odpłaci

Gość gość
póki co autorko, póki co, a co robisz że twoje życie jest tyle więcej warte niż od tych nudziarzy? Może sztuką się interesujesz?

Gość gość
Chcesz zabić siebie i kogoś bo cię wkurza - LECZENIE od zaraz!

Gość gość
W szczególności używam mózgu, interesuję się zwłaszcza psychologią ale kultura nie jest mi obca.

Gość gość
Bo trudno zachować kulturę jak taka sztukę masz przed sobą? Cyt z Daleko od szosy, starzy pamietaja:)

Gość gość
Używasz mózgu? To dlaczego piszesz na kafe? No to oświeć też nas swoją wyższością, a nie że trzymasz ją tylko dla siebie, co takiego wszyscy pomijają swoim niemyśleniem?

Gość gość
mnie też wkurwiają, większośc ludzi to bezmózgi niestety

Gość gość
ona jest na kafe w ramach eksperymentu psychologicznego i udziela tu tez darmowych porad psych. 4/24 h 7 razy w tyg.

Gość gość
To jedno z bardziej bezsensownych pytań jakie można zadać, mam Ci przedstawić cały schemat myślowy przez internet w dodatku forum nie mając z Tobą żadnej styczności? Chyba, że zadajesz to pytanie tylko po to żeby jakoś mnie uszczypnąć. To są moje prywatne odczucia, trafiłam tu z przypadku bo to chyba jedyne miejsce w internecie gdzie można coś z siebie wyrzucić do ogółu.

Gość gość
Tematy tutaj są żałosne i widać o czym myśli ogół. Gdyby zadać jakieś poważne pytanie o kulturę czy osobiste odczucia na temat jakiegoś dzieła to nikt by się nie odezwał. Ludziom w głowach tylko seks, żarcie, życie rodzinne, praca i polityka.

Gość gość
gość dziś ostatnio nawet polityką sie nie intersują i nie obchodzi ich co robi rząd :O takie mamy miernoty w tym kraju. Z resztą na świecie jest to samo, większość ludzi to imbecyle których jedynym celej jest nazreć sie wysrać i zar/uchać. No i w niedziele na zakupy pójśc :O No jeszcze niektórzy robią wielka karierę, rozpychając sie łokciami w korpo, p*************c i depcząc każdego kto stanie na drodze

Gość gość
21:33 To jest po prostu przykre, czasem za dużo myślę i rozpatruje wszystko co mnie otacza. Im więcej się to weryfikuje tym mniej chce się jeszcze starać dla tego świata.

Gość gość
dziś dokładnie, dlaczego to kim jestem miałoby wpłynąć na twoją odpowiedź, no i jednak nie chcesz tego wyrzucić z siebie dziś takie mają wartości, czy twoje są ważniejsze? Jeszcze dochodzi do nich samotność, i konflikt między wolą życia, zapewnienia sobie go pracą a brakiem energii na coś co uznajecie za wartościowe. No i czemu tu jesteś, nie lepiej poszukać sobie jakiegoś forum literackiego?

Gość gość
21:33 To jest po prostu przykre, czasem za dużo myślę i rozpatruje wszystko co mnie otacza. Im więcej się to weryfikuje tym mniej chce się jeszcze starać dla tego świata. XXX Ja Cie doskonale rozumiem bo mam podobne odczucia. Czasem ogarnia mnie taka frustracja że izoluję się od ludzi, bo wszędzie idioci a mnie się nie chce już wysilać żeby z takimi rozmawiać.

Gość gość
to lećcie na marsa tworzyć nowy świat cy..........y

Gość gość
Jak dobrze być tak wyewoluowanym stworzeniem, szkoda czasu na plebs, nie zasługuje na naszą obecność, tylko szkoda że nasz geniusz musi się marnować, ale nawet nie ma sensu tego tłumaczyć i tak nie zrozumieją tak skomplikowanej formy. Tylko współczuć że akceptują w świecie to na co nie mamy wpływu i to czym karmią nas media, przykre

Gość gość
gość dziś no tak, bo nie macie wpływu na to kogo wybieracie w wyborach, nie macie wpływu na to co kupujecie, czym palicie w piecach i czy segregujecie śmieci, na to gdzie pracujecie i za ile też nie macie wpływu, nie macie również wpływu na to czy czytacie dobre książki czy głupie pisemka, nie macie wpływu czy oglądacie TVP historia czy tvn. Racja, nie macie na to wpływu. Ale tylko dlatego że jesteście głupią masą