Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na jak długo starczył wam rozmiar 62 z hm?

Polecane posty

Gość gość

hej kupuje rzeczy głownie z h&m , rozmiar 56-62 . czy ten rozmiar starczy mi powiedzmy do 4 miesiaca? dziecko ma 3200 to 39 tc.

Gość gość
Trzeci, czwarty i trochę piąty miesiąc życia. Chłopczyk :)

Gość gość
Mały urodził się 3600 i 57cm Miesiąc wchodził w 50, potem dwa miesiące w 56 i potem ze dwa miesiące w 62. Ubrania Reserved lub h&m

Gość gość
czyli dziewczyny to prawda ze h&m ma dosc ekonomiczna rozmiarowke starczajaca na dluzej? szczerze wole zeby maluch mial ciut wieksze rzeczy niz miesiac po narodzinach wymieniac cala garderobe.

Gość gość
ogolnie czytajac poradniki jak skompletowac wyprawke to przeczytałam ze starcza np 3 body z krotkim, 3 body z dlugim.. czy to nie za mało?

Gość gość
nam starczył wlasnie jakos do 4 miesiaca. moim zdaniem lepiej miec wiecej rzeczy niz na okraglo prac...

Gość gość
starszy urodził się 3200 i 54cm, zaczął od rozm. 50, a w wieku 3m już musiał nosić 68. Po prostu szybko rósł. Młodszy 3900 i 59 cm i 62 do końca 4m prawie. Lepiej mieć znacznie więcej ubranek. Jeśli maluch ulewa, to musisz przebierać kilka razy dziennie. Poza tym nie zawsze masz czas/głowę do tego, by wyprać, potem jeszcze prasowanie. No i nie będziesz pralki z 3 bodziakami włączać, tylko zbierasz tego trochę.

Gość gość
Syn urodzony 4 kg i 51 cm. Rozmiar 62 nosił przez jakieś 1,5 do 2 miesięcy. I absolutnie polecam kupić sporo bodziaków, ja mam egzemplarz ulewający i czasami przebieram go 4 razy dziennie. Plus nie chciałoby mi się prac co dwa dni ze względu na to ze mam 3 pary ubrać dla małego :)

Gość gość
U mnie urodzila się 53cm i ważyła 2830kg teraz ma 2,5miesiąca i nosi rozmiar od 56 do 68 wszystkie pajace w rozmiarze 68 są za małe , koszulki na 56 jeszcze pasują a body na 68 ma przeważnie , spodenki na 62 i 68

Gość gość
Dziewczyny zapraszam na aukcje, sprzedaję trochę nowych rzeczy, przede wszystkim ubranka, ale nie tylko. Każdy zestaw mogę rozdzielić i sprzedać nawet na sztuki. Ceny są do negocjacji, nie mam co zrobić z tymi rzeczami więc na pewno można się dogadać :) Wszystkie rzeczy są nowe, jedynie wyprane. Sprzedam też dwa nowe kocyki z tkaniny minky. https://allegro.pl/uzytkownik/zulti?order=m Zapraszam :) kontakt mailowy: zulti@poczta.fm

Gość gość
Moja córka od 3 miesiąca życia nosi 68. Urodziła się 3600 i nosiła 56

Gość gość
Moj maluch ma 1,5 m. Przez ten czas przybral 2 kg. Urodzil sie co prawda wiekszy , ale norma bylo by gdyby przybral kilogram. Mialam duzo rzeczy na 56-62 niektorych rzeczy nie zdazyl ubrac, inne mial nasobie doslownie dwa razy... Teraz nosi 68 i niektore sa juz na styk. Tak wiec wszystko zalezy od dziecka. Corka byla malutka miala 3,2kg i nauczona po niej dla syna kupilam za duzo, chociaz do rozmiaru 52 miescil sie 2 tyg Tez wychodzilam z zalozenia ze... nie bede co dzien prac. Tez polecam duzo bodow z dl rekawkiem, zamiast kaftanikow i bodow z kr rekawem.