Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekły gość

Orange znów ma problem z zasiegiem

Polecane posty

Gość wściekły gość

Ide jutro i zmieniam operatora, to sie w pale nie mieści 3 raz w ciągu 3 mc to samo

Gość gość
Nie wiem , mam orange od 3 mc i trzeci raz to sie dzieje. Masakra, a to firmowy telefon. Moja firma traci! jak sie wk... to wezmę i ich podam do sądu o dszkodowanie. Na pewno jutro idę zmienić operatora, ni h..a nie chce tego pomarańczowego stolca

Gość gość
ja też miałam z tym problem, zasięg raz jest raz nie. I to niby moja wina bo z ich strony wszystko jest ok. Jeszcze podpisałam umowę na 2 lata abonament i nie mogłam zrezygnowac... ale teraz mam kartę prepaid i jestem w mobile vikings. I mam dużo internetu i ogladam sobie filmiki na jutubie. a i co najwazniejsze zasieg jest normalny, bez rewelacji ale przynjamniej nie przerywa mi co chwile. Dodatkowo nie mam żadnej umowy i kiedy bede chciala zrezygnowac to zrezygnuje

Gość gość
orange ma najlepszy zasięg ze wszystkich operatorów w całej Polsce .. Tylko orange odbierau mojej babci w górach

Gość gość
jeżeli orange ci nie działa plynnie to z innymi będzie jeszcze gorzej

Gość gość
a gdzie mieszkasz? bo ja tez miałam problem z zasięgiem i każdy u mnie w domu miał ten problm, ale przeniosłam się na kartę do mobile vikings i jest o niebo lepiej, nie mieszkam na wsi, ale na obrzeżach, ostatnio rozmawiałam ze znajoma i ona w domu też ma słaby zasięg. A w mobile vikings jest całkiem fajnie, tylko musisz zobaczyć czy bedziesz miała zasięg od nich.

Gość Lalka66
Z tym zasięgiem to jest różnie właśnie. Nie wiem od czego to zależy. Też macie taki problem? Kiedy najczęściej? Jak oceniacie zasięg w innej sieci? Czytałam tutaj http://czops.pl/orange opinie różnych ludzi o Orange. Zdecydowalibyście się na zmianę sieci?