Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Brak miesiączki, ciąża a PCOS

Polecane posty

Gość gość

miesiączki Witam.. Piszę z takim problemem i myślę że uzyskam jakąś odpowiedź... Od początku miesiaczkowania mam z nią problem. Zawsze musiałam mieć wywoływana, choć był czas, że miałam naturalnie. Stwierdzono u mnie PCOS i liczne pęcherzyki na jajnikach. Ta wersje ginekolodzy potwierdziali i od hmm 15 roku życia miałam wywoływane miesiączki, przez pewien czas miałam samoistnie miesiączkę, aż do momentu jak poprosiłam lekarza o antykoncepcyjne, aby być zabezpieczona i dalej utrzymywać okres. Na ostatnim usg (w styczniu) doktor stwierdził że wszystko pracuje tak jak powinno. Antykoncepcje stosowałam od lipca 2016r. Miesiąc temu zdecydowałam (po konsultacji z lekarzem) aby ją odstawić. 4 lutego wzięłam ostatnia tabletkę a 9 lutego dostałam miesiączkę. 20 lutego doszło do zbliżenia z moim partnerem. Byłam dzisiaj na USG i doktor stwierdził że mogę być w ciąży. Jednak to dopiero 32 dzien i mówił żeby czekac. Proszę Was o informację, czy jest to możliwe żebym była w ciąży? Doktor mówi żeby czekać, ale trochę ciężko...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować