Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne PMS

Polecane posty

Gość gość

Witajcie okres spóźnia mi się 3 dzień i tak piersi bolą mnie ale tak jakos dziwnie od wewnątrz wcale ale od środka do boków już bardziej. Śluz mam biały nierozciaiwy zostawia jasnobrązowe ślady na podpasce. Podbrzusze nie boli mnie w cale

Gość gość
Jeżeli ktoś coś wie to niech da znać !

Gość gość
Dziecko, doucz sie co to PMS :D

Gość gość
nawet jak dziecko to trzeba pomoc, wiesz co dzieje się teraz w szkołach ? Nie ma nic o miesiączkach dlatego nastolatki nie mają wystarczających informacji

Gość gość
a co w tym dziwnego... ja mam tak samo. penie jutro zacznie bolec cie podbrzusze, a za 3 dni dostaniesz okres.

Gość gość
Sama miałam jak sobie przypomnę straszne bóle brzucha przy pms, prawda jest taka,że dobrze dobrane pigułki antykoncepcyjne sprawiają, ze dodatkowo oprócz zabezpieczenia, mogą nam pomóc, zdrowotnie i jesli chodzi o samopoczucie. Udowodniono przecież naukowo,ze antykoncepcja może pozytywnie wpływać na cerę, poprawia jej stan, do tego jeszcze zmniejsza objawy związane z pms (ból brzucha, rozdrażnienie, zmiany nastroju, gromadzenie się wody w organizmie) o badaniach możńa tez poczytac na stronie http://antykoncepcjanamiare.pl/jakie-wlasciwosci-wedlug-kobiet-ma-antykoncepcja-hormonalna/ sporo ciekawych rzeczy