Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slaby

Nie potrafię dogodzić zone

Polecane posty

Gość Slaby

Witam Problem mój polega na tym że nie potrafię dogodzić żonie w łóżku. Nasz sex trwa od 2 do 4 minut z przerwami. Proszę i pomoc.

Za mało danych. Nie możesz po prostu zapytać czego oczekuje? :O Wiem, że to słabe i chciałoby się aby druga strona była jasnowidzem, no ale skoro tak czasem się nie da. ;) Co to znaczy od 2-4 minut?

Gość gość
mogę zaspokoić twoją żonę, co ty na to? ile ma lat? ładna?

Gość gość
Czyli wchodzę w żonę sex trwa 2 do 4 minut i koniec szybko za szybko czy jest jakiś sposób by wydłużyć stosunek.

Ja bym była zadowolona, że tak dobrze na faceta działam. Naprawdę nie wiesz, że jest masa sposobów? Sam akt nie musi trwać długo. A żona co na to? Gadaliście?

Gość Slaby
Szczerze to widzę po żonie że potrzebuje "ostrego" długiego nadmiernego sexu. Tylko że ja nie mogę jej tego dac co więc zrobić?

Gość Slaby
Juz chyba dla jej dobra oddał bym ja innemu "Na chwile" ponieważ widzę że się męczy. Myślisz że małżeństwo że mną i sex dla zaspokojenia siebie przetrwał by i jak powiedzieć o tym zonie

Gość gość
Zerzne ja na twoich oczach i zasadach

Gość gość
a może spróbuj kuracji Titan Gel dzięki niemu nie tylko powiększysz penisa ale też seks będzie mógł trwać dłużej

No przecież orgazm można przeciągać bardzo długo. Sama penetracja nie musi trwać długo. Wystarczy, że żona pociągnie cię za jajka lekko do tyłu i w dół, i nie ma opcji żebyś się spuścił. Sam też możesz to zrobić. Nie wierzę, że nie znasz tej, jak i innych metod.

Gość Deo60
Zaproponuj jej kochanka. Tobie przyprawi rogi, które nie bolą. Ja też miałem podobny dylemat, dwa numerki z żoną na miesiąc to stanowczo za mało. Namawiałem ją dość długo i w końcu poszła na seks randkę. Za pierwszym razem trafił się jej ogier z kutasem ponad dwadzieścia parę cm. Mój tylko piętnaście cm. Wyruchał porządnie moją małżonkę. Jak wróciła, to mówiła, że boli ją szparka. Była wprost uradowana. Następni kochankowie nie byli tak obdarzeni przez naturę, ale zawsze wracała zadowolona. Obecnie nie siedzi z dupą, tylko używa sobie na boku raz w tygodniu minimum. Takie życie, jak nie możesz to daj innym, chyba chcesz mieć zadbaną żonę. Ja mam.