Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy ciąży u dziewicy ??

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie nigdy nie uprawiałam seksu ale w tym cykul zauważyłam mnóstwo objawów ciąży. Jestem pewna, że przesadzam bo naczytałam się za dużo wpisów na innych forach ale tak moje piersi powiększyły się całkiem sporo, pojawiły się ogromne niebiesko-zielone żyły na nich, biały śluz, spóźniający się okres, bol piersi od zewnętrznej strony bol jajknikow, nasilenie się bólu piersi w dzień spodziewanej miesiączki. Co to może być ?

Gość gość
Jeżeli ktoś coś wie to niech napisze tylko proszę bez zbędnych wyzwisk w moim kierunku

Gość gość
Jezeli okres za długo się nie pojawi idź do lekarz,bo to może być objaw zaburzeń hormonalnych. Miałam takie objawy przy torbielach jajników.

Gość gość
Dokładnie tak zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Miałaś kontakt ze sperma? Co to za głupoty. Organizm szwankuje.

Gość gość
To się nazywa zespół napięcia przedmiesiączkowego. Poczytaj sobie o tym. Jeśli nie przyszedł do ciebie Anioł, znaczy że nie urodzisz bożego syna, a więc się nie przejmuj.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić kilka lub kilkanaście stówek przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/