Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez tak macie ze wstyd wam za rodzine?

Polecane posty

Gość gość

Ja tak mam :-O Moja mama jest strasznie klotliwa, wszedzie robi awantury, nawet jak musi cos zalatwic. Nie potrafi sie wyslowic, zachowuje sie jakby caly czas miala adhd. Wstydze sie za nia

Gość gość
Wyjdziesz za mąż wyprowadzisz się i po sprawie,

Gość gość
Wstyd za kogoś jest wstydem toksycznym. Musisz sobie poradzić z własnymi emocjami i psychiką, które nie są stabilne, i w przyszłości mogą prowadzić do poważniejszych problemów..

Gość gość
12:20 Uwielbiam takie rady :D chyba nikt nie miał do czynienia z brakiem w rodzinie.

Gość gość
Moja koleżanka miała ojca alkoholika i pamiętam jak ona się wstydziła jak wracał pijany do domu, dzieci nie odpowiadają za zachowanie rodziców, dodam jeszcze że takiem dzieci szybciej dojrzewają.

Gość missss3
a ja co mam powiedziec?mama lat 60,wychowana na wsi w drewnianej chacie,wsord 10 siostr,walczyla o jedzenie z nimi. Nie miala uczuc w domu ani normlanosci. I teraz to samo nam serwuje. PRacowala tylko jako sprzataczka 10 lat. teraz od 15 siedzi w domu,tylko zre,pierdzi,beka..caly dzien seriale oglada.Do fryzjera nie chodzi bo woli sie sama obciac :(( wiecie jak to wyglada??Ma krotkie zniszczone bardzo przezrzedzone wlosy. Pazury obcina na kanapie,lataja po calym pokoju,albo na stole w kuchni,Pierdzi,beka,,,rzuca kozami po claym pokoju..Nie ma 4 zembow a reszte ma dziurawe,ma na stoliku 3 paczki wykalczaek zeby w tych zembach sobie ryć po kazdym jedzeniu,fuuuj. JAk smarka to na caly dom.Nie ma oprow sobie beknąc na caly dom.Wazy 130 kg (tusza jak Wojciech MAn)i lubi chodzic na golaska przy mnie.Twarz ma napucnieta jak chomik.Zre non stop kisle,budynie,puduungi,nutelle. Ostatnio jak szlam do kuchni o drzwi byly otwarte widzialam jej golą nachylowna wielka doope jak sie schylała po pilota z podlogi :( czasem tylko raz w meisiacu wyjdzie z domu do szmateksu,kupic jakas bluzke sprzed 30 lat :( Mowi gwarą,nie ma zembów i wiecznie narzeka.Jest znerwicowana,lubi sie klocic,krzyczec,przekinac... Nie wyobrazam sobie ze kiedys poznam normlanego faceta i przedsatwie go mamie ;(