Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam podejrzenie, ze moja siostre laczy cos z kuzynem. Czy slusznie?

Polecane posty

Gość gość

Przeczytajcie i powiedzcie czy ja nie przesadzam bo nie chce sie wyglupic.Chce ja ratowac zanim cos jej zrobi ale nie chce wyjsc na debilke i kapusia.Czy mam to powiedziec rodzicom? Ja mam 16 lat , siostra 18 a ten kuzyn 20.Jest to nasza bliska rodzina, bo jest on synem cioci, siostry mamy! On juz kilka lat temu podczas zjazdow rodzinnych sie do niej przytulal, gilgotal nawet przy wszystkich i nikt nic nie mowil ALE jakis czas temu przejrzalam jej telefon jak byla w lazience. Ze zwyklej ciekawosci i w sumie w ramach zemsty za to,ze ona grzebala w moich rzeczach i ujawnila rodzicom zapiski z pamietnikow. Oni pisza ze soba przez prawie caly dzien i w nocy czesto tez, on pisze do niej, ze robi romantyczna kolacje z kapiela i zeby przyszla,ze jest piekna, ze nie moze sie na nia napatrzec i chcialby ja ciagle przytulac, ostatnio niby w zarcie zaproponowal jej zwiazek. Z tego co widze ona nie odpisuje i zmienia temat, czasami sie posmieje z niego ale nie ma z jej strony takich tekstow jak z jego... pisal tez jej ze ma na nia ochote , albo ze chcialby ja zjesc cala. kurde. Ze 2 tygodnie temu zostawilam podlaczonego laptopa z kamera:classic_cool: i to co sie nagralo tez dalo do myslenia... co prawda slabo slychac ale kamerka byla na wprost lozka...:o Poczatkowo on siedzial na krzesle, ona na lozku. Wpatrywal sie w nia jak w obrazek podczas rozmowy a potem zaczeli ogladac film i polozyli sie na lozku,on bawil sie jej wlosami, dotykal prawie calego ciala-twarzy, szyi, karku, robil jej masaz, jezdzil rekoma po udach i tylku , masowal stopy, plecy, brzuch, w pewnym momencie zaczal ja calowac po szyi dekolcie i brzuchu,ona sie wyginala ze smiechu ale nic nie zrobila, nie widac bylo wkurzenia ani odwzajemnienia. Ble. Widzialam tylko , ze pocalowala go w czolo i bawila sie jego twarza a potem kamera uciela, to byla 13;50, a oni o 14 wyszli z pokoju wiec duzo nie stracilam;)bylam wtedy za sciana. Kurcze co o tym sadzicie?blee

Gość gość
Aha i jeszcze jedno , on jej przy kazdej okazji a czasami i bez okazji kupuje bizuterie,perfumy, przynosi jej zawsze do domu do nas slodycze albo jakas pizze, czasami alkohol

Gość gość
A ostatnio ona mu nawet napisala zeby sie nie wyglupial bo zerwie kontakt a on na to ze jesli tak zrobi to on sie zabije bo tego nie przezyje tak samo jakby cos sie jej stalo to tez sie zabije bo nie przezyje jej straty ze kocha ja ale jak rodzine zaznaczyl i jeszcze powiedzial ze zawsze bedzie ja mial w sercu. Nie napisal jej nigdy wprost ze czegos od niej chce albo ze podoba mu sie jak dziewczyna tylko wlasnie takie podteksty itd.

Gość gość
Jesteście bliskim kuzynostwem?

Gość gość
A przeczytalas calosc??? tak jestesmy bliscy, nasze mamy sa siostrami

Gość gość
jakas chora ta milosc rodzinna :oale moze sie nie znam :o

Gość gość
up;/

Gość gość
Kazirodztwo to zabawa dla całej rodziny :D

Gość gość
nie zartujcie ja pytam serio

Gość gość
Wedlug prawa moga nawet wziac slub, nie sa rodzenstwem. Kosciol troche bardziej restrykcyjnie na to patrzy, potrzebna bylaby dyspensa od biskupa ale to formalnosc.

Gość gość
Nieraz w wieku dorastania pojawiają się zupełnie skrajne emocje w wieku 13-20lat. Sama przez to przechodzilam. Platoniczne uczucie też do bliskiego kuzyna. Jednak to co łączy twoją siostrę i kuzyna wyglada na zbyt bliską relacje.

Gość gość
Platoniczne to znaczy ze on nic nie wiedzial i nie mieliscie zadnego fizycznego kontaktu ?? jakby sobie tak pisali dla zartow to okej niby jest w takim tonie wiekszosc ich rozmow ale dlaczego oni sie tak dotykaja?zakochali sie w sobie czy co ?

Gość gość
Ale nie muszą być rodzeństwem. Nie dostaną slubu katolickiego jeśli są kuzynami w pierwszej linii. W drugiej już tak. Już nie chodzi o zgodę biskupa tylko zbyt duże prawdopodobieństwo chorób genetycznych ich przyszłych dzieci.

Gość gość
A Tobie juz minelo to uczucie i czemu akurat do kuzyna? Tez byl taki bliski jak ten nasz?

Gość gość
15.37 tak nic nie wiedział. To było przejściowe uczucie, może nawet fascynacja jak miałam około 18 lat ale przeszło na szczęście :-)

Gość gość
Wg prawa nie moga wziac slubu. Straszna sytuacja porozmawiaj z siostra.

Gość gość
15.40 tak to też było uczucie do kuzyna w pierwszej linii. On jest synem siostry mojej mamy. Czułam się z tym trochę nieswojo bo niby natura powinna skonstruować nas tak żebyśmy nie czuli pociagu fizycznego do kogoś z rodziny. Przeszło mi po prawie roku.

Gość gość
Ok, doczytalam ze do bliskiego kuzyna czyli pewnie tak jak u nas. Sorry. Jestem troche roztrzesiona :o

Gość gość
15.44 nie martw się pewnie im samo przejdzie a raczej waszemu kuzynowi bo z tego co widać to on jest zauroczony. Myślę że to taka przejsciowa fascynacja jak u mnie.

Autorko, zostaw ich w spokoju. Nie wtrącaj się bo pociągnie to za sobą negatywne konsekwencje dla CAŁEJ rodziny. Znasz efekt motyla? Zostaw to, niech się toczy swoim biegiem. Gwarantuję, że przejdzie im!

Gość gość
Jak mam z nia porozmawiac ? Jakby chciala to juz by powiedziala. Nie przyznam sie ze grzebalam w jej telefonie, to znaczy moze bym sie przyznala ale jak sie dowiem ze widzialam te rozmowy to najem sie strasznego wstydu i ona mnie zabije :o

Gość gość
Wlasnie boje sie ze on ja zg***** i zajdzie w ciaze ale nie widac zeby jej to przeszkadzalo nawet jak ja calowal, mnie tak tylko chlopak caluje i na wiecej nie pozwalam a ona nic z tego nie robi.. Oby im minelo tak jak piszecie bo ja mam podejrzenia ze to trwa juz wiele lat,on juz z 6 lat temu tak ja zaczepial i byla afera bo pisal do niej ciagle a ona nie chciala ale teraz cos sie zmienilo...pisze z nim i jak sa sam na sam to widac to co na nagraniu i pewnie czesto tak jest:o

Gość gość
A twoja mama i ciocia nie zauważyły że coś ich łączy przez tyle lat? Jak bym była waszą matką to poważnie bym porozmawiała z twoją siostra oczywiście dyskretnie.

Gość gość
ja dalabym im spokoj. wg prawa sa dorosli

Gość gość
Ty się raczej nie wtrącaj. To ich zycie, zobaczysz że im przejdzie są jeszcze bardzo młodzi.

Gość gość
up

Gość gość
Powiedz jej w oczy że wiesz to może się opamięta, zanim zaciąży z kuzynem :-D

Gość gość
PATOLOGIA....

Gość gość
Nikt nic nie mowi, mysla, ze po prostu sie lubia. NO nie wiem moze macie racje i dam im spokoj ale co jezeli jednak on ja zg****** to ja bede winna ze wiedzialam i nie powiedzialam nikomu :/ moze ona traktuje to jako zart i bedzie zdziwiona jak on zechce czegos wiecej :/