Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziw że ludzie nie chodzą do teatru skoro bilety są tak drogie

Polecane posty

Gość gość

Sprawdzam pierwsze lepsze widowisko w niszowym teatrze, z nieznanymi aktorami i bilety po 100-120 zł ?! A wsadźcie sobie w doopę take ceny. Wolę nie wiedzieć ile kosztuje wstęp na te popularne spektakle o których się mówi... 200 zł? 250? Wiadomo jakie są zarobki w Polsce. Rozumiem, że ludzie wydają tyle lub więcej na koncerty muzyczne aby np. zobaczyć swoich idoli, ale wydać tyle na głupi występ w teatrze? No sorry, ale nie. Naprawdę chciałam iść, ale szkoda mi kasy.

Gość gość
takie ceny* Sorry

Gość gość
Za bilet na znany spektakl nie dałam nawet stówy za najgorsze miejsca więc nie wiem gdzie takie ceny i to jeszcze na nieznanych aktorów

Gość gość
Autorko, pewnie akurat trafiłaś na premierę, ale fakt, ceny biletów jak na nasz kraj, bywają dość wysokie.

Gość gość
Transmisja z opery kosztuje 40 dychy. Bez sensu.

Gość gość
na klątwę (choć w życiu nie poszedłbym na to lewackie, obrazoburcze goowno) bilety kosztowały 150-200 zł

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje :(. Osobiście chciałbym jednak zauważyć, że ludzie chodzą do teatru, by doświadczyć wielu różnych elementów przedstawienia i jest to zupełnie inne przeżycie, od koncertu masowego idola. Co do cen biletów, to są one bardzo różne i najczęściej niższe od cen biletów na koncert popularnego idola. Tyle, że spektakl jest dla kilkudziesięciu...kilkuset osób, a masowy koncert dla kilku...kilkunastu tysięcy fanów.

Gość gość
Wiem, że to co innego, ale z reguły koncert jest o wiele silniejszym i ekscytującym przeżyciem niż występ teatralny.

Gość gość
gość dziś Byłem na transmisji opery w Multikinie i cena biletu, była normalna. Osobiście nie jestem fanem opery, ale to przedstawienie zrobiło na mnie dobre wrażenie. Tyle, ze na takie okazje warto znać język, w którym transmitowana opera/przedstawienie teatralne są nagrane.

Gość gość
W waie nigdy mniej niż 90 pln za bilet do teatru nie zapłaciłam, w pierwszym rzędzie zazwyczaj są po 120

Gość gość
gość dziś Pozwolę sobie nie zgodzić się. Bywałem na koncertach i z całym szacunkiem, ale oglądania idola na telebimie (bo w oryginale nie widać go prawie wcale), nie da się porównać do intymnego odbioru dobrego przedstawienia. Widocznie nie msza skali porównawczej, albo nie "czujesz" teatru.

Gość yyyyxxx

Można tanio chodzić do opery. Byłem na Straszny dwór za 15 zł miejsce stojące na balkonie w operze śląskiej . Widok z góry świetny i fajne przedstawienie. Dużą zaletą miejsc stojących jest to że można kupić bilety na 1-2 godz przed spektaklem bez problemów.

Gość Konfederacja. W.i N.

bilety będą droższe, bowiem kupujecie żarcie w lidlu o nieznanej prowieniencji: youtube.com/watch?v=l97rTilrZSY

Gość gosc

To prawda. Nie są tanie. Nie każdego stac.