Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu to miłość duchowa nie istnieje

Polecane posty

Gość gość

tylko wszystko łączycie z seksem

Gość gość
Rozwin mysl

Gość gość
dla mnie istnieje tylko biała miłość, nie lubię seksu...

Gość gość
jestem kobietą 32 dziś ...Bo tylko kobiety wyewoluowały i są zdolne do wyższych uczuć... x Czyli kochania kogoś za kasę, a nie tylko za jego wygląd zewnętrzny :P.

Gość gość
ja kocham pewnego faceta za jego wygląd zewnętrzny :P

Gość gość
Istnieje tylko to niełatwe a ludzie biorą to co łatwe i wygodne. Tak bezwarunkowo potrafią kochać nieliczni.

Gość gość
Nie ma żadnej bezwarunkowej miłości między partnerami. Jeśli kogoś kochasz to jakieś warunki on musi spełniać bo inaczej byś go nie kochał.

Gość gość
Często widzę właśnie jak jakieś prymitywne małpy piszą że seks jest podstawa miłości , serio ?????? Że ważnym elementem to tak ale że jedna z podstaw ??? Seks to dodatek a nie cel sam w sobie , nie zazdroszczę ludziom którzy są ich partnerami bo żyją ze zwierzętami w rui , którzy nie umieją odróżnić miłości i chęci dobra dla innego człowieka od zwykłego prymitywnego popędu

Gość gość
Istnieje ale są do niej zdolni nie liczni , są to zazwyczaj bardzo wrażliwi i uduchowieni ludzie

Gość gość
Ludzie nie rozumieja że miłość to troska , poświęcenie , bycie że sobą na dobre i złe, wzajemne zrozumienie , chęć wybaczania, chęć bycia ze sobą mimo ogromnych trudności i prób , takich miłości nie ma zbyt wiele bo większość społeczeństwa jest bardzo prosta i prymitywna

Gość gość
I większość tych ludzi to kobiety...

Gość gość
Serio kobiety ? Raczej na 99 % nie , to faceci sobie nie radzą z tym co mają w gaciach, jak trochę nie ma seksu w związku to zaraz zdrady , nie mówiąc że kobiety odchodzą 5 razy rzadziej od facetów kiedy przyjdzie ciezka choroba , nawet mam przykład z życia "ja" zostawił mnie kiedy miałam ciężką depresję mimo że ja tolerowalam jego 130 kilo

Gość gość
gość dziś To, że kobiety są bardziej przywiązane nie wynika z ich miłości do partnera, ale z poczucia przywiązania i bezpieczeństwa w związku. Zwyczajnie boją się odejść, bo podświadomie czują lęk przed samodzielnością i wolnością. To egoistyczne z ich strony, a nie godne podziwu.

Gość gość
gość dziś I większość tych ludzi to kobiety... x Pewnie, że tak. Egoistyczne roszczeniowe zrzędliwe lachony, przodujące w przemocy psychicznej. I - co najgorsze - nawet nie zdające sobie z tego sprawy.

Gość gość
7:30 może dlatego że miłość to głównie poczucie bezpieczeństwa i przywiązanie ? Kolejny co chce byc mądry a nie wie co mówi , myślisz że starszych ludzi laczy goracy seks ? Bo ja myślę że to przywiązanie , i właśnie to przywiązanie powoduje że jedno placze za drugim gdy umiera , są uczucia wyższe niż popęd i właśnie jednym z nich jest przywiązanie

Gość gość
Powiedział debil myślący tym co w gaciach ma, stawiających znak równości między seksem i miłością, zboczony wielokrotnie i uważający, że kobieta powinna jego zboczenia akceptować i uczestniczyć w nich. Znalazłeś podobna sobie, która dla twej kasy zrobi wszystko a nazwie to miłością, to ciesz się, trafił swój na swego, snobka wpadnie w hipochondrie a bogatego nie wypuści. Masz co chciałeś chłoptasiu jak 15 letek zafiksowany na seksie.

Gość gość
7:36 i nie bądź taki mądry ze kobiety są z kimś z wyrachowania bo nie chcą się usamodzielnic, nie jesteś bogiem , bo gdyby taka kobieta chciała to by znalazła na twoje miejsce 60 bogatszych i bardziej skorych do leżenia na nie pieniędzy , nie jesteś jedyny na tej planecie

Gość gość
7.36 o przywiązaniu mozna mówić po latach małżeństwa a nie miesiącach konkubinatu na odleglosc:p

Gość gość
7 39 do 7 31

Gość gość
Kobiety równie często zdradzają, równie często nie mogą powstrzymać tego co mają w majtkach. Pani co tu wyzywa ludzi od zwierząt w rui proszę znaleźć sobie taką samą zimną rybę jak pani ale w wersji męskiej i będzie pani szczęśliwa. Zamiast powiedzieć mężowi przed ślubem, ze nie potrzebuje pani dużo seksu, jakiś jeden raz na miesiąc to myśli pani, ze mąż dostosuje sie do pani niskich potrzeb. Gwarantuje, że nigdy nie ożeniłby sie z panią ale po co szczerość , ważne, że ma pani męża.

Gość gość
7:41 a niby dlaczego ? Jedną osobą się przywiaze po 2 miesiącach a druga nigdy , zależy od wrażliwości

Gość gość
7:43 tak sobie tłumacz , nie wiesz co to jest miłość duchowa, typowy przykład własnej takiej osoby na tym wątku , my mówimy o uczuciach o chęci pokonywania razem trudności a znajdzie się taką osobą ,która oczywiście skupia się jedynie na przyjemnosciach genitalnych, współczuję ubogiego rozumowania i życia duchowego

Gość gość
gość dziś i właśnie to przywiązanie powoduje że jedno placze za drugim gdy umiera , są uczucia wyższe niż popęd i właśnie jednym z nich jest przywiązanie xx Uczucia najwyższe w takim przypadku to strach przed nieznanym, lęk o własne dupsko, jak sobie poradzić w nowych okolicznościach. Taka prawda niestety, i trzeba wiedzieć, skąd wynikają emocje i jaka w tym rola podświadomości.

Gość gość
gość dziś Współczuję nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, stosowania manipulacji i nadinterpretacji. Nie nadajesz się do dyskusji, bo konwenanse jej są Tobie obce najwyraźniej.

Gość gość
7:45 skończ z tymi bzdurami madralo, ja byłam z alkoholikiem bijacym mnie ale mimo wszystko nie chciałam odejść mimo że chciało mnie wielu bogatych i dużo przystojniejszych , bo jestem ladna kobieta i co ? Nadal uważasz że wygoda i chęć przed nieznanym ? Z alkoholikiem nawet nie mieliśmy na czyns i żyliśmy w skrajnej biedzie z innym bym tego mię miała , oceniasz świat przez swój materialistyczny pryzmat

Gość gość
gość dziś 7:45 skończ z tymi bzdurami madralo, ja byłam z alkoholikiem bijacym mnie ale mimo wszystko nie chciałam odejść mimo że chciało mnie wielu bogatych i dużo przystojniejszych , bo jestem ladna kobieta i co ? Nadal uważasz że wygoda i chęć przed nieznanym ? Z alkoholikiem nawet nie mieliśmy na czyns i żyliśmy w skrajnej biedzie z innym bym tego mię miała , oceniasz świat przez swój materialistyczny pryzmat xx W Twoim przypadku również przemówiły lęki i niskie poczucie własnej wartości, kobieto o niskiej samoświadomości, usiłująca zgrywać nadczłowieka uduchowionego. Natura jest naturą, nie oszukasz jej. Poza tym, nie wymyślaj bajek.

Gość gość
7:47 to bardzo dobrze że ci nie odpowiada co tutaj piszemy bo to temat w którym mówimy o miłości duchowej a nie czyjejś rui i zboczeniach , od tego jest forum erotyczne więc się tam przenieś i przestań gledzic

Gość gość
7:51 tak bo ty akurat wiesz co mną kierowało , widać niestety u ciebie duży prymitywizm duchowy i kalectwo wrażliwości ;)

Gość gość
gość dziś No widzisz marnujesz czas na alkoholików i narkomanów a tu tylu fajnych prawiczków