Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian32

Podnieca mnie diastema

Polecane posty

Gość Damian32

Ostatnio dane było mi spotkać kobiete , okazało się że ma miedzy jedynkami przerwe , niepotrzebnie sie jej wstydzi bo jeszcze nie wie jak bardzo mnie to cieszy...U kobiety mnie to tak bardzo podnieca , jest to wielki atut .Wiem że wynika to pewnie z tego ze sam mam diasteme i mimo że mam już prawie 32 lata ,stać mnie ja zniwelować to nigdy nie zrobie tego.Jestem dumny z tego i pokochałem tą szparke miedzy jedynkami.Kazdy wie że uwazam to za fart ale tylko ja wiem jak wielki to fetysz dla mnie u kobiety i jak bardzo mnie to podnieca.Niech nikt sie nie wstydzi tego bo diastema jest piękna.Bede szczesliwy jesli nasze dzieci też beda mieć.

Gość Damian32
Ja mam na 6mm ona raczej podobnie lub ciut wiecej ,mam od dziecka,polubilem choc ukrywalem u kobiety dziala na mnie bardziej niz pupa czy piersi ,wrecz to fetysz bo na sam widok takiego usmiechu kobiety dostaje wzwodu

Gość Damian32
Powiem jeszcze ze odkrylem to kiedy sie kochalismy,wczesniej nie bylem pewny,to odkrycie przyspieszylo finisz bo tak bardzo podzialalo to na moje zmysly ze chwile potem mialem orgazm,lece do pracy