Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić, ksiądz nie che dać mi rozgrzeszenia bo sypiam z moim chłopakiem, nie mamy jeszcze slubu, ale mieszkamy przecież oddzielnie

Gość gość
Qrwa ale masz problem ..... Dla mnie tlumaczenie sie ze swojego zachowania jakiemus obcemu facetowi jest mocno smieszne

Gość gość
dokładnie, rzeczywiście autorytet...ksiądz haha :D

Gość gość
jak sie z nim pszespisz to ci da .

Gość gość
ale ja chce mieć rozgrzeszenie

Gość gość
Jak wyjdziesz za mąż to będziesz miała i seks, i rozgrzeszenie. Bez tego - musisz wybierać :)

Gość gość
A zalujesz tego, robisz zal za grzechy? Nie, a wrecz robisz tak dalej wiec po co ci rozgrzeszenie

Gość gość
ksiedza oszukasz boga nie oszukasz i a zwłaszcza demona tylko sie cieszy jak okłamiesz kapłana bo to bedzie swietokradzka spowiedz czyli zaproszenie demona do własnego ciała sex przedslubny jest zabroniony dlatego bo przynosi cierpienie i dla tego Bóg zabronił to tak samo jak matka zabrania bawic zapałkami i tak bóg zabrania dla naszego zdrowia

Gość gość
Dlaczego przynosi cierpienie,komu?

Gość gość
ludziom bo kto grzeszy ten jest dzieckiem diabła a ojciec daje co najlepsze czyli w tym przypadku cierpienie bo demon nienawidzi ludzi i chce ich zniszczyć tylko Bóg daje miłosc radosc szczescie a tu taj inne kazanie https://www.youtube.com/watch?v=SdVe_o4Cuho

Gość gość
A piertolenie

Gość gość
no demon sie nie p******i tylko zgrzesz a czuje sie zaproszony i potem deprsja lęki to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
i dla tego ksiądz cie nie dał dla twego dobra bo nie żałowałaś i zamierzałaś dalej grzeszyc a trzeba spełnic warunki dobrej spowiedzi bo mozesz byc opentana jak ta kobieta lub wyzxej od ks gal została opentana z powodu sexu https://www.youtube.com/watch?v=LlbVMZ_kjxA&t=330s

Gość gość
i jeszcze co powiem te te modlitwa w ramach pokuty jakas modlitewka to za mało najlepiej w kosciele leżeć krzyżem wynagradzać za grzechy bogu i dac na msze wynagradzając za nasze grzechy albo tutaj muwi ks glas https://gloria.tv/video/kTyZeWTMh2se1GJiUpAtrqeTj

Gość gość
zal do Boga, ze to on jest winien tego ze mamy tak trudno w zyciu.I wielu ludzi bardzo poboznych ma ten problem. Ja chcę wam powiedzic ze Bog jest zupelnie niewinny, On w zaden sposob nie jest odpowiedzialny za to ze my mamy nieszczesliwe zycie, ze jest tyle bólu i cierpienia w naszym zyciu.Gdybysmy przeanalizowali kazdą formę bólu i cierpienia, która nas dotyka to w 99 % musimy stwierdzic logicznie , ze ten bol i cierpienie jest konsekwencją moich grzechów ktore we mnie uderzyły, konsekwencją grzechów innych osób, które we mnie uderzyły, konsekwencja moich złych wyborów, których efekty teraz we mnie biją, konsekwencje złych wyborów innych ludzi, ktore teraz we mnie uderzają, ale Bog jest zupełnie niewinny.

Gość gość
On wsrod kar i cierpienia ktore my sami sobie nawzajem zadajemy jest tym który chce nas ratować, uzdrawiać, uwalniać, przytulać.Zas szatan zrobi wszystko i to jest jego najbardziej perfidna strategia by wlozyc w nasze serca przekonanie, ze to Bog jest winien, ze to On mnie karze.Ile razy nasze mamy czy babcie powtarzały "o Bog ciebie skarał ", nie rób tak bo Bog ciebie skaze "Kochani to w pewien sposob jest herezja.Bog juz ukarał, Bog przyjał sam na siebie karę za nasze grzechy w swoim Synu Jeezzusie Chrystusie.Bog sam siebie ukarał za nasze grzechy...Rozumiecie to ?Czy mozna bardziej kochać ?...

Gość gość
musisz jednak zobaczyć ze czeka cie trudna ,ale niesamowita walka z mocami ciemności , kture zrobia wszystko ,zebys nie odkrył planu Boga dla ciebie ,nie przyjał swojej niezwykłej tożsamosci i nie żył zwycieskim życiem w swoim powołaniu i fascynujacej misji na ziemi ,bardzo czesto beda to czynic przez nieustane kłamanie na twój temat,na temat innych ludzi,przez fałszowanie obrazu Boga Abba przez zniewalanie cie grzechami ciezkimi namawiając cie jednocześnie zebys sie z nich nie spowiadał lub zle spowiadał lub w ogule dał dał spokój z jakąkolwiek walka duchowa w efekcie twoje życie moze toczyć sie w mocy diabelskiego przekleństwa w przestrzeni która jest bardzo mroczna pełna bólu i cierpienia

Gość gość
a z czasopism to dobre sa milujcie sie i egzorcysta a jezeli cie chłopak pozuci to znaczy ze cie nigdy nie kochał kocha jedynie twoje ciało miał darmowy sex