Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ona tak mogła?

Polecane posty

Gość gość

Siostra nazwała mnie puszczalską. Jest mi przykro. Mam 29 lat, dziewictwo straciłam 6 lat temu z chłopakiem z którym wtedy byłam. Ale ja tego pierwszego razu nie chciałam. Nie chciałam z tym chłopakiem. On był po 3 miesiącach związku napalony. Ja chciałam z nim zerwać, bo czułam, że to nie to. Byliśmy sami u niego w domu. Był silniejszy. Po wszystkim zerwałam z nim i uciekłam. Jak dotarłam do domu to czułam się brudna i półtorej godziny szorowałam się w wannie i płakałam. Potem kolejny chłopak to był z miłości znam go 10 lat. W tym czasie jak byłam z tamtym, który mnie zgwałcił z tym drugim byłam mocno pokłócona i tym przybita. Nie widziałam sensu życia itd. To jego kochałam i dla niego trzymałam dziewictwo. Od 3 lat spotykam się z tym, którego znam 10 lat. Seks z nim jest cudowny. Nie zdradzam go z nikim. Jesteśmy szczęśliwy. A siostra nazywa mnie puszczalską, bo bez ślubu to robimy. Bo i niej seks był dopiero po ślubie i dla niej seks bez ślubu to puszczalstwo. Jest mi przykro.

Gość gość
Przyjdę :/

Gość gość
przejmujesz się opinią innych to jest twoje życie , nikt nie ma ci narzucać i wywierać wpływ na ciebie że coś musisz zrobić , to ty masz być szczęśliwa a jak jesteś to się nie martw tym ludzie gadają i będą gadać , taka jest natura Polaków że jak tak można bez ślubu i tym podobne , denerwujące człowiek myśli że żyję w czasach różnic kulturowych i różnicy zdań , a tu lincz za bycie innym i że się wyróżniasz , większość nie posiada szacunku dla innej osoby za posiadanie własnego zdania

Gość gość
Przykre :/