Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorszy znak zodiaku wg was to jaki?spod jakiego znaku ludzie sa najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
Dlatego trzeba się sugerować natalnym. Zwykły to tylko zarys bardzo ogólny.

Gość gość
Byk to raczej wyznawca Terencjusza. Jestem bykiem z poczatku maja, wecz na opak, nieba bym uchylila starszym, dzieciom i chorym Mam tak samo. Jestem z końca kwietnia.

Gość gość
Horoskopów jako takich nie czytam. A w charakterologicznych jest sporo prawdy

Gość gość
No i na chüj się madrzysz i wysmiewasz jak nawet się nie znasz? Daj mi datę godzinę urodzenia i miejsce a napisze o tobie 10 stron ze szczegółami.

Gość gość
22.39 zgadzam sie,skorpion to najgorszy znak-sa msciwi,egoistyczni nigdy nie przyznaja sie do winy,zero skruchy,bez serca.

Gość gość
Raki są mega trudni...z jednej strony kochani, troskliwi,a z 2 - złośliwi, wredni, niesprawiedliwi, zmienni.

Co za idioci wierzą w horoskopy i w to, że data urodzenia determinuje w nich charakter? Bzdury wypisujecie jakich mało!

Gość gość
Skorpion,strzelec,ryby,blizniak,rak.

Gość gość
Lew, Wodnik - żyć się z tym nie da Koziorożec - dzikus, debil i psychol, wstyd się z tym gdzies pokazać

Gość gość
Ale głupoty. Najgorsi to są tacy, którzy oceniają człowieka na podstawie jego znaku zodiaku :-/

Gość gość
Najgorszy znak, to wredna suka bez wykształcenia, wykształcenie odejmuje wrednej suce trochę wrednosci.

Gość gość
Jak Wy możecie takie głupoty pisać? Jeśli np. skrzywdził mnie ktoś, kto akurat jest spod znaku byka, to mam uważać, że wszystkie byki są beee? Idiotki z was, IDIOTKI. Spod każdego znaku zodiaku są zboczeńcy, gwałciciele, mordercy i zdrajcy, więc wszystkie znaki zodiaku są di d**y. Może stwórzcie jeszcze topik z jakim kolorem włosów ludzie są najgorsi hahaha

Gość gość
Może do odstrzału wszyscy ludzie, którzy są z tego samego znaku zodiaku co Hitler? Co o tym myślisz autorko? Wiesz, że tobie samej wiele do Hitlera nie brakuje, tylko nie masz takich możliwości, jakie on miał? To co piszesz i do czego podjudzasz ludzi to jest faszyzm.

Gość gość
Każdy znak ma swoje znaki sprzyjające i przeciwne. Więcej na ten temat można poczytać sobie np. tutaj https://www.ahoroskop.pl/ . Jest też wiele innych interesujących materiałów na temat horoskopów, astroligii etc. pisanych przez prawdziwych specjalistów, więc można dowiedzieć się naprawdę ciekawych rzeczy. :)

Gość gość
Lew to chyba najgorszy znak naprawdę z nim się nie da żyć uważa się za niewiadomą kogo a tak naprawdę nic sobą nie reprezentuje

Gość gość
Lew kobieta,facet blizniak,facet wodnik