Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lek na ciążę

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co uważacie o leku Arthrotec na poronienie ciąży? Bardzo zależy mi aby móc z kimś porozmawiać

Gość gość
A może zamiast morderstwa rozszerzone samobójstwo ? To modne ostatnio wśród matek. Wyskocz z 10 piętra czy coś? Nie będziesz musiała wybierać twoje życie czy tego nowego człowieka.

Gość gość
Moja siostra po tym goownie ledwo uszla z życiem. Dostała drgawek i trafiła do szpitala. Sprawa w sądzie oczywiście- szpital poinformował. Hania przeżyła, ciążę donosila, zdrowa Darie urodziła na szczęście. Powodzenia.

Gość gość
po tym srodku czesto występuja problemy z jajnikami i. jak kiedys bedziess cchciała zajsc w ciaze to moze sie okazac ze jajniki juz nie dadza rady

Gość gość
nie mowiac juz o tym ze po takim srodku moze sie okazac ze pozostalosci zarodka/plodu dalej sa w tobie i beda gnic

Gość gośćAnka
A może donos, urodz to dziecko i oddaj do adopcji? Jest wiele kobiet które nie mogą mieć dzieci i wiele by dały, aby być na Twoim miejscu. Przemyśl to, jeśli poddasz się aborcji możesz żałować tego do końca życia.

Gość gość
Bałabym się. Lepiej wycieczka za granicę albo jeśli jest czas i dalej to działa, to women on w.

Gość gość
16.06 tez nie jestem za aborcja od tak ale prawda jest taka ze w domach dziecka jest juz tyle dzieci ze dla kazdej kobiety na świecie by dzieci starczylo.

Gość gość
Tyle, że noworodek ma 80% więcej szans na adopcję jeśli zrzekniesz się praw rodzicielskich zaraz po porodzie

Gość gość
Ja przeprowadzałam aborcję Arthroteckiem. Jak to wyglądało? Wzięłam pierwsze 4 tabletki pod język. Po godzinie dostałam lekkiego plamienia. Po 3 godzinach wzięłam kolejne 4. Po godzinie poszłam do łazienki i zaczęłam krwawić z dużymi skrzepami i czymś wielkośc***iłki do ping ponga. Nie miałam skurczy, nie bolało. Po 3 godzinach kolejne 4 tabletki. Krwawienie dość intensywne. Dzien później poszłam do lekarza i zrobiłam hcg, które wskazało 8 tydzień ciąży. W usg wyszło poszerzone endomentrium, obecność pozostałości tkankowych w pochwie. Miałam przyjść za 2 dni sprawdzić czy beta spada i na usg. Beta spadła, w usg endomentrium się zmniejszyło. W karcie wpisane poronienie samoistne. Krwawilam tydzień, po 28 dniach dostałam normalna miesiączkę. Nie wyobrażam sobie donosić niechcianą ciąże więc dla mnie jedynym wyjściem była aborcja. Receptę wypisał mi znajomy lekarz, Arthrotec bez problemu kupiłam w aptece.

Gość gość
Za rok będzie miało około 3mce, będzie się już uśmiechać i bezgranicznie kochać. Może zostanie kimś dobrym, będzie otoczony przyjaciolmi, założy kochającą rodzinę. Daj żyć. Nie zabijaj. Albo przynajmniej poczytaj coś o seksie. To dla dorosłych kochających się ludzi.

Gość gość
16:06 Ja nie żałuję, nie mam żadnych wyrzutów sumienia, a jedyne co czułam to ulga, że nie ma już problemu. I jakoś nie bardzo mnie interesuje, że jakaś kobieta nie może mieć dzieci. Mam donosić niechcianą ciąże w imię tego, że ktoś dzieci mieć nie może? Sorry ale nie.

Gość gość
gość dziś Za rok będzie miało około 3mce, będzie się już uśmiechać i bezgranicznie kochać. Może zostanie kimś dobrym, będzie otoczony przyjaciolmi, założy kochającą rodzinę. XXX to samo pewnie myślały matki kryminalistów, morderców i dyktatorów

Gość gość
Ja nie wypowiadam sie za aborcja ani przeciw. Ale zastanawiacie sie, co bedzie czulo takie niechciane dziecko? Ja jako czyjes dziecko wolalabym nie urodzic sie w ogole, niz zyc ze swiadomoscia, ze ktos mnie nie chcial, porzucil.

Gość gość
Tu jest watek o invitro z komorki dawczyni. Kobiety bezplodne wywala kupe kasy aby urodzic (genetycznie) obce dziecko zamiast adoptowac. Ja usunelam bez zalu i bez problemow na Slowacji. Zyje i mam sie dobrze:)

Gość gość
I tak jak bedzie fziecko dorosle to bedzie myslalo ze by wolalo gdyby sie nie urodzilo ;) jak wiekoszsc ludzi

Gość gość
Mam 12 tabletek cytotec na sprzedaż. Rudamonia.1993@wp.pl

Gość gość
Rozważasz aborcję? Doświadczyłaś aborcji? Chcesz porozmawiać? . Napisz lub zadzwoń! . www.netporadnia.pl