Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świetnie zgubiłam pit 11 proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Gdzie ja mogę go uzyskać ponownie w urzędzie skarbowym? Od godziny chodzę szukam i nie ma bo normalnie nie ma ! Nie wiem co ja z nim zrobiłam mąż swoje ma miał dziś zawieść do rozliczenia a mojego nie ma nie wiem co ja z nim zrobiłam

Gość gość
Zgłoś do pracodawcy. Powinien wydać kolejny...

Gość gość
Tak u pracodawcy. A poza ty spokojnie. Znajdziesz jutro. Ja tak czasem mam, że jak szukam czegoś i znaleźć nie mogę, zostawiam szukanie. N A następny dzień przeważnie na spokojnie znajduje to czego szukałam. Trzeba że spokojna głowa szukać.

Gość gość
Myślicie że nie będzie robił problemu? Teraz jestem na zwolnieniu ciazowym wiec juz wystarczająco podpadlam

Gość gość
A to przepraszam ciążą jest przestępstwem? Od kiedy? A kopie pitu i tak wydaje księgowa, nie szef. Dzwoń do działu księgowości

Gość gość
2 lata temu mąż gdzieś posiał i złożył podanie o duplikat. Męża wyślij;))

Gość gość
Ok dzięki zadzwonię jutro jak nie znajdę. A księgowa wyślę do pracodawcy? Czy bezpośrednio do mnie? A może lepiej będzie jak pojadę do biura osobiście?

Gość gość
O boze kobieto, wyslij maila do kadrowej/ksiegowej albo zadzwon, albo jedno i drugie, a jesli wymagac beda pisma z osobistym podpisem to wyslij pismo z prosba o ponowne wydanie dokumentu pit 11, poczta, poleconym priorytetem z potwierdzeniem odbioru (tzw zolta zwrotka). Wydawanie tego typu dokumentow to psi obowiazek pracodawcy (w tym jego kadrowej czy ksiegowej).

Gość gość
Księgowa wyślę na twój adres

Gość gość
Ja też kiedyś zgubiłam. Poprosiłam szefa a że akurat miał jechać do księgowej na następny dzień to mi przywiózł.