Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest Wasze podejście, gdy wasz partner klei się do innych dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi osoby w wieku +27 lat. Mój eks jak już spowszechniał mu nasz związek, kleił się właśnie do swoich koleżanek przy mnie. A jak mu zwróciłam o to uwagę, to było, że robię z igły widły, że nie robi nic takiego itp. Albo jak myślał,że nie widzę, próbował flirtować z ekspedientką. Albo uważał, że mimo że jest się w związku, mocne flirtowanie w pracy z innymi osobami jest ok, bo wtedy w pracy jest łatwiej. Robię sobie teraz analizę, gdzie coś nie pyknęło, że związek się rozpadł, żeby nie popełniać błędów w przyszłości. Jakie jest Wasze zdanie? Ja jestem wciąż na nie.

Gość gość
Minęło 7 minut, a tu żadnej odpowiedzi. Jestem zawiedziona.

Gość gość
A ja mysle ze to wymowka , po prostu ma k***wska nature, ty widzialas jak sie klei ale nie widzialas pewnie jak sie seksil moj byly tak samo robil...

Gość gość
Auć... Pewnie zabolało? A jak się dowiedziałaś? Też mi się tak wydaje.

Gość gość
A wcześniej taki nie był? A jakie jest moje podejście? Mój wie, że biorę wszystko albo nic. Jeśli będzie kiedyś próbował mnie skrzywdzić i zranić, odpłacę się z nawiązką.

Gość gośćautorkaaa
Pod koniec związku chciałam przeprowadzić na nim taki test... Gdzieś przeczytałam, że od patrzenia się głęboko sobie w oczy przez długi czas bez odwracania wzroku, można się zakochać. Chciałam więc pogłębić związek w ten sposób i powiedzialam, że chcę żebyśmy patrzyli sobie w oczy przez x sekund. I co...? Nie był w stanie patrzeć mi w oczy po krótkim czasie. :/ Uciekał wzrokiem. Czyli pewnie seksił na boku.

Gość gość
Wcześniej świata poza mną nie widział. Ciągle kwiaty, każda chwila razem, jak wracał do siebie to jeszcze dzwonił, zeby ze mna rozmawiac.

Gość gość
I pewnie, znając życie ludziłas się ze to się zmieni, ze skończy flirtować z innymi i nadal z nim bylas az w końcu to on Cie kopnął w d...e. Dzisiejsze kobiety za grosz honoru nie maja

Gość gość
: Miśku, ile masz lat?