Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej, jestem gruba, polećcie jakieś ćwiczenia.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Jestem gruba, ważę ponad 90 przy wzroście 165. Jestem chora, no, ale nie o tym temat. Czy możecie polecić mi jakieś ćwiczenia (na siłowni etc.) które wspomagają chudnięcie i napisać mi, jak się one nazywają? Dziękuję ❤️

Gość gość
Cwiczenie silnej woli zwłaszcza w pobliżu lodówki

Gość gość
jedz po prostu mniejsze porcje i najpóźniej do 18

Gość gość
Proszę normalne osoby o odpowiedzi na pytanie.

Gość gość
Jedz więcej

Gość gość
Owszem, powinnam jeść więcej, bo się głodzę i mój organizm magazynuje zapasy. Poza tym bardziej wartościowe odżywczo rzeczy. Nie jem słodyczy, nie obżeram się i nie muszę się Wam tłumaczyć, ale mam dość tych głupich komentarzy. Większość z Was jedząc to, co ja i mając takie minimum aktywności fizycznej, jak ja mam obecnie (czyli basen), byłaby szczupła. Niestety nie mam Waszych genów ani Waszego metabolizmu. Jednak to ogarnę. Proszę ŻYCZLIWE osoby o podanie, na jakie ćwiczenia warto się zapisać.

Gość gość
jesz więcej niż twój organizm spala dlatego jesteś gruba jedząc tyle ile jesz to musisz dużo ćwiczyć żeby schudnąć ale nie będziesz ćwiczyć ciągle bo będziesz mieć grypę albo za mało czasu albo ci się znudzi i będziesz mieć efekt jojo jedząc mniej skurczy ci się żołądek i po jakimś czasie nie będziesz odczuwać głodu jak na początku efektu jojo brak chyba że jesteś chora psychicznie i zajadasz smutki

Gość gość
Jedz wiecej, cwicz mniej

Gość gość
jak masz małą aktywność fizyczną to żeby schudnąć musisz jeść 800kalori dziennie a że ty masz 90 to przynajmniej musisz jeść ze 2000

Gość gość
Przez takie rady jak Wasze jadłam latami dużo poniżej 1000 kalorii i rozwaliłam sobie metabolizm, dietetyk chwyciła się za głowę i rozpisała mi dietę. Mam jeść znacznie więcej tylko inaczej. Nie pytam co jeść tylko na jakie ćwiczenia spalające tłuszcz można się zapisać w dużym mieście :o Możecie coś doradzić?

Gość gość
BTW jestem chora, dlatego tyle ważę i dostałam lekarstwa na to. Czy ktoś odpowie mi wreszcie na temat?

Gość gość
gość dziś x no widzisz jak się za miast jedzenia je słodycze to tak jest :D ja schudłam tak 10kg ale jadłam jedzenie nie cukiereczki

Gość gość
Słodyczy nie jem od lat. Widzę, że nic się tu nie dowiem, szkoda.

Gość gość
no to napisz nam co dzisiaj zjadłaś jako dowód na to że faktycznie się nie obżerasz

Gość gość
Kazdy grubas twierdzi, ze za obrzydliwa otylosc odpowiada choroba, tymczasem tylko 18% tłusciochow jest grubych w wyniku problemow zdrowotnych, wiekszosc to grube obzartuchy, lenie

Gość gość
kiedyś oglądałam taki amerykański program o grubasach co nie wiedzieli czemu są grubi i jedna facetka mówiła że odżywia się zdrowo i to niemożliwe i chodzili za nią z kamerą okazało się faktycznie że same prawie warzywa je ale jadła tonami i po prostu była gruba z powodu ilości wcinanych potraw

Gość gość
2 jogurty naturalne activia 120 g, pomarańczę, talerz zupy szczawiowej. 2 herbaty zielone, 1 woda z cytryną, 2 kawy z mlekiem 0,5%. Nie jem: chleba, słodyczy, makaronu, mięsa wieprzowego. Jedyna moja słabość to żółty ser, który staram się ograniczać. Ale od przyszłego tygodnia mam rozpisany jadłospis po 5 posiłków dziennie, tylko muszę zrobić zakupy. I mam jeść bardziej regularnie. I nie rezygnować z pieczywa pełnoziarnistego. Zresztą jadłospis nieważny. Ostatni raz proszę, czy ktoś może polecić ćwiczenia?

Gość gość
Masz spocone uda? Chętnie ci je wyliżę :)

Gość gość
Mam niedoczynność tarczycy i pcos, dostałam metforminę, wg Ciebie jestem zdrowa?

Gość gość
około 900kalori jak dziś już nic nie zjesz powinnaś na tym schudnąć

Gość gość
Ćwiczyłam pilates na kanale yt Blogilates. Pamiętam, że miałam świetne efekty. Potem przestałam (przeprowadzka, itp) i znów jestem spasiona :( Obiecuję sobie, że zacznę ćwiczyć i nic z tego nie wychodzi. Więc cóż, dziś albo nigdy! Idę ćwiczyć! Zacznę od czegoś prostego, czyli brzuch, nogi i tyłek z tej starej serii: https://www.youtube.com/watch?v=dDbw16rxteE Nie mam czasu na szukanie innych treningów, a jak zaraz nie pójdę, to się rozmyślę :D Pozdrawiam!

Gość gość
gość dziś x no sorry ale od czego ty tyjesz ja też choruje na tarczyce może masz złe leki co do metforminy to powoduj zmniejszenie wagi nadal nie ma przyczyny twojej wagi

Gość gość
gość dziś Jedz wiecej, cwicz mniej XD