Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spokojny facet i seks Jak to z nimi jest?

Polecane posty

Gość gość

Moze jest tutaj ktos taki i wypowie sie :) Zastanawiam sie czy oni faktycznie nie lubia seksu i zmuszaja sie do tego czy po prostu wstydza sie ? Albo najgorsza z opcji moze partnerki ktore im sie trafily ich nie podniecaja (bo maja ograniczony wybor) a w myslach fantazjuja o innych ?

Gość gość
Mój facet jest spokojny w życiu, ale w łóżku nie :D

Gość gość
To fajnie masz :D A moj niestety tylko taki przytulasny, seksu nie... nie bede go naciskac, chociaz wiem ze prawiczkiem nie jest na 100%

Gość gość
Mam superfajnie. I przytulaśny też jest :) Może Twój jest poprostu nieśmiały i nie chce naciskać?

Gość gość
Zadaj sobie pytanie czy to nie Troja wina?

Gość gość
21.00 szczesciara z Ciebie. Takich jest malo...większość facetów to skrajności

Gość gość
On mial juz kilka dziewczyn, jedna poronila jego dziecko... Nawet wdal sie w romans z mezatka a chyba ktos niesmialy by tego nie zrobil.. My juz znamy sie tak ogolnie 4 lata, od 3 miesiecy jestesmy para. Nie jestesmy takimi dzieciakami, ja mam 22 lata on 28. Kurde kilka razy myslalam ze juz do czegos wiecej dojdzie a tu nic... Poprzytulal sie, pomizial i skonczyl...Jak raz zainicjowalam to powiedzial ze sie zle czuje i tyle :/ Nie wiem moze go wlasnie nie podniecam, chociaz jestem zadbana, czysta, niebrzydka i czula ;/

Gość gość
I jeszcze jedna rzecz, ktora slyszalam od kolezanki... ze 2 lata temu byli na pikniku,potem w chacie i on zostal z jakas ich wspolna znajoma... zaczal sie kleic do niej i powiedzial, ze inni maja wyjsc wiec chyba wszystko jasne co chcial z nia robic. On sie wypiera,mowi ze tylko sie przytulal z kolezankami (zapytany ogolnie bo to juz nie pierwsza taka sytuacja o ktorej uslyszalam) :D

Gość gość
Dziwne. Ale to, że miał romans z mężatką to chyba nie wróży dobrze waszemu związkowi. Nie boisz się być z facetem, dla którego małżeństwo to kupa gufna i który nie ma zasad moralnych?

Gość gość
gość dziś Już chcesz się puszczać w tak młodym wieku nie wstyd ci ???

Gość gość
22latka bierze się za sex patologia

Gość gość
Powiemszczerze, ze mialam obawy i nadal mam, ale ufam mu juz w duzym stopniu, staram sie go zrozumiec. Mial dosc ciezkie zycie, jest z patologicznej rodziny a to bardzo wrazliwy i uczuciowy chlopak...mysle, ze nie patrzyl na nic, wszedzie szukal milosci i jak ktos dal znac ze chce to wchodzil w to...tylko,ze zwykle byl wykorzystywany i tego nie widzi. Jest spokojny a dziewczyny wola raczej tych przebojowych wiec tez mial problem zeby kogos znalezc

Gość gość
A co mam czekac do 40 stki ? :DMoze cie to zgorszy ale juz sie bralam w wieku 19 lat...a nie jestem patologia. To moj 2 chlopak :)

Gość gość
Dzisiejsza młodzież ( chłopaki ) to ciule wstydliwe . Boją sie i wstydzą . Ja ich nie rozumiem . Prawiki ,stulejarze i ofermy . Wstyd silniejszy os popędu .

Gość gość
Autorko na jaką litere zaczyna się imię Twojego chłopaka? Mam podobną sytuację

Gość gość
Już się małolaty kurwią od najmłodszych lat a potem płaczą bo ruchac ją zostawił.

Gość gość
21.37 albo jesteś psychiczna albo psychopatyczna, akbo zaklamana do sxpiku kości, innej możliwości nie ma. Zboczeniec, manipulaNT, psychopata, zwyrodnialec a ty widzisz w nim wrażliwego człowieka. Kiedyś w podobnym tonie jak ty wypowiadały się żona i córka seryjnego, bardzo brutalnego mordercy kobiet na tle seksualnym, łączy was nienormalny wśród innych ludzi skrajne 3goizm, nie obchodzi was co on robi innym tylko, że jest dobry dla was i wierzycie w to co mówi a raczej chcecie wierzyć bo tak jest dla was wygodnie.

Gość gość
A matka wie że się tak kurwisz ??

Gość gość
Myslisz ze o Tobie pisze? Na pewno nie, bo on nie zna jezyka polskiego:))

Gość gość
To ty jestes chora/y piszac takie rzeczy. Na podstawie jednego postu rzucasz oskarzenia jakbys byla jasnowidzka i super psycholozka w jednym. Wiekszosc ludzi romansuje. On tylko z jedna romansowal, sama go podrywala przez kilka miesiecy. Zawsze mial wolne dziewczyny,

Gość gość
Moj mezczyzna jest spokojny, nie pije, nie pali i nie imprezuje ale seks lubi choć nie robimy tego codziennie. Jestem jego pierwsza kobietą i bardzo dobrze nam razem, jest czuły i delikatny.

Gość gość
Ten facet ma cos z garem nie tak. Olej go bo tylko czas tracisz a on cie i tak skrzywdzi kiedyś. Widać ze to prymityw skoro brał się za mężatke. No i raczej go nie podniecasz, inaczej by rak nie mógł od ciebie oderwać