Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysoki puls u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Gdy wybierałam się z dzieckiem na szczepienie syn przy badaniu zaczął płakać i w ogóle wiadomo jak to dzieci u lekarzy. Lekarz stwierdził że syn ma za wysoki puls i dała skierowanie do kardiologa wizyta umówiona najszybciej dopiero za 3 tygodnie. Jestem załamana i bardzo się boję że może mu coś być . Mam się bać? Mial może ktoś taka sama sytuację? Syn ma 8 miesięcy

Gość gość
Jaki ten puls? Jak dziecko plakalo to normalne, ze ma lekko podniesiony puls, zdenerwowal sie, wystraszył, płacz to też wysiłek. Tylko kwestia tego czy lekko czy bardzo podwyzszony był. Ale jakby bylo bardzo zle to raczej byłoby wezwane pogotowie.

Gość gość
146 . Płakał bardzo że nie dało się go uspokoić Ale tak z obserwacji w domu dziecko zachowuje się normalnie jakby nic się w ogóle nie działo

Gość gość
Nie wiem czy taki wysoki u zdenerwowanego dziecka, poważnie. Jeśli u niemowląt w spoczynku prawidłowy puls go 130 to nie za bardzo wiem o co tej dochtoree chodzi....

Gość gość
Ile dziecko ma lat?Moj syn ma 12 lat puls ok.110 zawsze.Kardiolog po badaniach stwierdzil ze do 160 to sie nie leczy.Wszystkie badania serca ok mu wyszly

Gość gość
Przecież pisała że 8mc. Normalny puls u zdenerwowanego dziecka.