Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy może nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, ostatni okres skończył mi się 7.02 i do dziś brak okresu. Moje szyjka jest twarda i pzt to nic więcej bo nie umiem powiedzieć czy zamknieya czy otwarta. Na początku cyklu byłam pierwszy raz u ginekologa i bardzo się stresowałam. A z chlopakiem zawsze kochamy się w gumce i on nie kończy we mnie. Czy jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość gość
Zawsze jakaś możliwość jest xP jeśli powinnaś już mieć miesiączkę to zrób test. Mi dzień po terminie spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny, silna gruba krecha. Zrobiłam jeszcze kilka dla pewności i teraz mam synka 4,5 miesiąca xD tyle ze my planowaliśmy mieć dziecko Wiec tylko byłam zdziwiona ze tak szybko się udało hehe

Gość gość
Ps. Ja w dzień spodziewanej miesiączki tez zle się poczułam w pracy wymiotowałam myślałam ze mam wirusa Wiec szef wysłał mnie do lekarza w trakcie pracy i lekarka mi delikatnie zasugerowała czy może nie jestem w ciąży a ja ze eeee chyba nie ale ze się staraliśmy powoli to taka możliwość była. Zrobiłam ten test i faktycznie objawem było to ze czułam się jak na wirusie albo kacu porządnym i tak przez kolejne 3 miesiące

Gość gość
Nie wiesz jaka wtedy miałaś szyjkę? Wydaje mi się ze nie ma takiej możliwości żebym była. Chociaż mdli mnie ale chyba bardziej od stresu..

Gość gość
Nie mam pojęcia bo szyjkę badają później dopiero ale testy ciążowe są raczej 99% pewne. Jak zrobisz to się dowiesz zapewne. Zrób z samego rana bo wtedy ejst najwyższy poziom hormonu

Gość gość
Witam drogie panie muszę z kimś pogadać bo zaraz zwariuję 4 na 6 testów pozytywne ale zamiast pojawiać się coraz wyraźniejsze kreski znikają np 11.02z poranego moczu pozytywny nie wiem jak dodać zdjęcie 12.02 po południu nic zaledwie cień cienia widoczny okres powinnam dostać 18.03 ale pierwsze 2 testy były pozytywne już 9 dni przed okresem firmy clearblue na plus i minus następnie cyfrowy tej samej firmy zrobiony popołudniu Not pregnant ,oczywiście pobiegłam po kolejne 2 brak kresek i kolejne 2 13.02 z rana i 14.02 po południu jeden widoczna druga a na drugim zaledwie jakiś ślad popadam chyba w paranoje staramy się od 3 lat po walce z cin2 i wycięciu części szyjki macicy w piątek 16.02 dostałam krwawienia czysta krew z przezroczystym sluzem temperatura 37.2 zrobiłam test 15 min temu widoczny cień drugiej kreski jak myślicie jestem w UK więc bety nie mogę zrobić oni tutaj nawet nie wiedzą co to nospa pomocy

Gość gość
To w końcu luty czy marzec?