Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupujecie dobre jakosciowo dzinsy,spodnie nie placac fortuny za nie?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie udaje się wam kupić dobre?mam wrażenie ze wszędzie tylko przeciw ranę szmaty..a ja szukam normalnych dzinsow

Gość gość
Lee,Wrangler..tylko tam kupuje

Gość gość
Zależy, co znaczy fortuna. Ja kupuję tylko raz w roku 3 pary. I to z Lee. Bez streczu. Normalne sztywny dzins. Nie nawidze naciaganych i dziurawych spodni.

Gość Mama 2 plus 2
Ja mam i tańsze i droższe i zgodzę się z tym że Lee i Wrangler ma najlepsze spodnie. Jedne Wranglery mam już 8 lat i są niezniszczone. A te tańsze to zaraz tracą kolor i się przecieraja i nagminnie mi się szlufki urywaja. Teraz już wolę kupić jedne a porządne niż dwie pary tańszych.

Gość gość
pamietam za mlodu mama kupowala mi wranglery. po ile teraz sa?Uwielbialam je, mialy swietny kroj, idealnie lezaly a od tego byly dobre jakosciowa. 2 lata je nosilam.

Gość gość
Mnie też to wkurza. Też czasem zaszaleje i kupię wranglery, Lee czy diesel ale tak na codzień to kupuje na zalando bądź w Tesco. Też mają fajne kroje i powiem szczerze,że spokojnie rok ciągłego użytkowania wytrzymują. Tzn. Zakładam raz w tyg każda parę. Mam 7par ulubionych dzinsow. Kupowałam dżinsy w medicine,zarze, tajli weili i kurczę zawsze ale to zawsze jak nie odprula się szlufka to szew puścił w nogawce albo na tyłku. Nawet nie miałam 4razy na d***e spodni. Jeszcze w hm i c&a maja znosne spodnie ale za długie nogawki jak dla mnie. Zresztą teraz sieciowki szyja ubrania jednorazowe. Ciężko dostać coś porządnego nawet za większą kwotę.

Gość gość
A ja ostatnio kupiłam wranglery i jestem zawiedziona, to już nie to co było 15 lat temu. Teraz przypominają najtańsze sieciówkowe takie jak house czy cropp.

Gość gość
Dokładnie, kiedyś lee i wrangler to były marki, teraz ten sam Chińczyk wszystko szyje z tego samego materiału, dlatego już nie przepłacam.

Gość gość
Topshop

Gość gość
Nie smiejcie się ale moja szwagierka kupuje dżinsy w lidlu I zachwala A jest lekarka

Gość gość
Kupiłam osttnio jeansy jogery czyli takie ze ściągaczami w lidlu za 50 zł. Takie same były w reserved za 150. Ja jestem zadowolona. Przecież to wszystki szyją małe chińskie rączki a metki doszywają firmy Zgadzam sie wlanglery sa ok. Mąż nosi tylko takie i są bardzo trwałe.

Gość gość
Nie ma co sie śmiać. Po prostu szkoda wyrzucać 150zl na spodnie,które się po 2 praniach rozleca. Ja pisałam wyżej,że spodnie tez czasem kupuje w Tesco. O dziwo,spodnie za 50zł są o wiele lepiej uszyte i trwalsze niż z sieciowek. Kurczę,nie lubię marnować pieniędzy,ani tym bardziej nie lubię tej złości,która mnie ogarnia po założeniu świetnych spodni,a nagle szlufka się odrywa albo szew puścił w nogawce. Od spodni,a raczej od ubrań w cenie wyższej niż 100-150zł już człowiek oczekuje jakieś jakości,a tu się okazuje,że czy kupisz coś za 20zł czy za 200 to jest tak samo chooyowo uszyte.

Gość gość
Ostatnio gadaliśmy o tym w domu :) Nasze wnioski: szmaty w krótkim czasie: H&M, Reserved, Bershka. Lidl (nie nadają się do noszenia) Całkiem dobre w dobrej cenie:b tureckie dżinsy kupione na bazarze :) 50-70 zł duży wybór rozmiarów Naprawdę dobrze wyglądające i nie zniszczone w codziennym używaniu: Levis i Cross Jeans

Gość gość
W lumpeksie. Serio. Prawdziwy jeans. Jeszcze wyprzedaz byla i zaplacilam 2 zlote. Fajne klasyczne o prostym kroju. Chodze tam co jakis czas i praktycznie wszystko stamtad mam- bluzki, sukienki, kurtki. Nawet mojej 10letniej corce czasem cos kupie. I to nie sa szmaty z poprzedniej epoki a fajne i.modne rzeczy.

Gość gość
Big star